• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Sağlıkçılara Plaket Ve Teşekkür Belgesi

Sağlıkçılara Plaket Ve Teşekkür Belgesi
Sağlık Bakanlığı tarafından tıbbi ve mesleki alanlarda yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeniyle yılın doktoru seçilen ve teşekkür belgesi...

Sağlık Bakanlığı tarafından tıbbi ve mesleki alanlarda yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeniyle yılın doktoru seçilen ve teşekkür belgesi ile takdir edilen Muğla İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki hekimlerin plâket ve başarı belgesi dağıtımı Muğla Valiliği Özer Türk salonunda gerçekleşti. Ödül törenine Muğla Valisi Amir Çiçek, Ak Parti Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk, Hasan Özyer, Muğla İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, Muğla Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan, hekimler ve sağlıkçılar

Törende Konuşan Muğla Valisi Amir Çiçek, "Vatandaş odaklı hizmette bürokrasiyi azaltabilen çözücü bir şekilde çalışıp başarı sergileyen arkadaşlarımızı mevzuat gereği belgelendirdik. Yılın hekimleri seçilmiş ve bakanlığımız tarafından teşekkür edilmiş valilik olarak bizce takdir ettiğimiz arkadaşlarımıza huzurunuzda belgelerini veriyoruz" dedi.

AK Parti Milletvekili Hasan Özyer ise, "Hepimizin tek amacı milletimize hizmet etmek. Amaç mazeret üretmek değil hizmet üretmek. Türkiye'de çok güzel yasalar çıkıyor. Ama uygulamaya gelince vatandaşın birçok sorununu çözecekken çözülemez hale geliyor. Ve bu da tüm kesimi etkiliyor. Aslında herkes görevi tam anlamıyla yaparsa daha huzurlu ve daha mutlu bir hayat yaşarız. Sağlık sektöründe Türkiye çok güzel yerlere geldi. Nitelik olarak ve içerik olarak küçümsenmeyecek iyi yerlerde. Arkadaşları da tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yılın doktoru olarak belirlenen Dr. Mustafa Keskin, Uzman Dr. İlker Salar ve Dr. Sabri Erdoğan'ın Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu imzalı plâket ve başarı belgeleri verildi. Törende, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himioğlu ve Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan ile 10 doktora ve 30 sağlık personeline teşekkür belgeleri Vali Amir Çiçek ve Ak Parti Milletvekilleri Nihat Öztürk ve Hasan Özyer tarafından verildi.

Sağlıkçılara Plaket Ve Teşekkür Belgesi

Sağlıkçılara Plaket Ve Teşekkür Belgesi

Sağlıkçılara Plaket Ve Teşekkür Belgesi

Sağlıkçılara Plaket Ve Teşekkür Belgesi

Sağlıkçılara Plaket Ve Teşekkür Belgesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim