• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Sağlıkçılar Uludağ’da Stres Attı

Sağlıkçılar Uludağ’da Stres Attı
Paramatik Derneği (PARDER) Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Bursa Uludağ gezisinde sağlık çalışanları stres attı.

Paramatik Derneği (PARDER) Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Bursa Uludağ gezisinde sağlık çalışanları stres attı.

PARDER tarafından düzenlenen geziye paramediklerin yanı sıra Acil Tıp Teknisyenleri (ATT), hemşireler ve aileleri de katıldı. Gezi esnasında doyasıya eğlenen katılımcılar, uzman öğreticilerden kayak eğitimi aldı. Katılımcılar, renkli görüntülere sahne olan kayak eğitiminin ardından Bursa'nın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı da buldu. Geziye ilişkin açıklamalarda bulunan PARDER Eskişehir İl Başkanı Kadir Çekiç, PARDER olarak meslektaşların, meslek hayatlarını en iyi şekilde sürdürmelerini sağlamanın en asli görevlerinin başında geldiğini söyledi.

Kuruldukları günden bu yana birçok projeye imza attıklarını aktaran Çekiç, "Mesleğin ülkemizde kabulü ve tanıtımı için kurulduğumuz günden beri birçok mesleki ve sosyal projeye imza attık. Genel başkanlığımız uluslararası kongre ve birçok organizasyonla meslektaşlarımızın bilgilerini güncel tutmak için çalıştı. PARDER olarak mezuniyet sonrası eğitimleri Türkiye'nin her ilinde gerçekleştirmekle kalmıyoruz ayrıca birçok ilde sosyal projeler yürütüyoruz. PARDER bir sosyal medya STK'sı değil ve eğer bir STK iseniz sadece kuruluş amacınıza değil ülkenin her kesimine hitap etmek durumundasınızdır. PARDER bunu başarıyor ve başarmaya da devam edecektir" dedi.

"BU TÜR ETKİNLİKLERLE ARKADAŞLARIMIZI MOTİVE EDİYORUZ"

Çekiç, düzenledikleri etkinliklerle sağlık alanında çalışan meslektaşlarını motive ettiklerini anlatarak, şöyle devam etti:

"Hayat kurtaran değerli meslektaşlarımızın tükenmişlik sendromu ve son yıllarda artan sağlıkta şiddet oranları sebeplerinden ötürü morallarini düzeltmek, yoğun iş tempolarına bir mola olsun diye bu şekilde motive edici etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu ay ki etkinliğimiz Bursa Uludağ "da kayak etkinliğimiz idi. Yaklaşık 40 arkadaşımızla gidilen (Paramedik, ATT, Hemşire) etkinliğimize Kütahya ve Bilecik 112 ekiplerinden de katılan arkadaşlarımız oldu. Kayak dersleri alan ve gönüllerince kayan arkadaşlarımız sonrasında Bursa merkez ve Cumalıkızık köyünde gezme fırsatı da buldular. Uludağ gezisi sonrası pozitif geri bildirimler almak da bizleri mutlu etmekte. İlerleyen günlerde Eskişehir'de PARDER tarafından yine meslektaşlarımızın bilgilerini güncelleyecek bir de eğitim düzenlenecek. Tüm sağlık camiasındaki arkadaşlarımızın çalışırken stresli zamanları oluyor elbette, insan hayatı ile ilgili bir meslek çok fazla stres altında kalmak demek ve motivasyonunuz düşebilir. Bu sebeple sosyal etkinliklerimiz devam edecek."

Sağlıkçılar Uludağ’da Stres Attı

Sağlıkçılar Uludağ’da Stres Attı

Sağlıkçılar Uludağ’da Stres Attı

Sağlıkçılar Uludağ’da Stres Attı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim