• BIST 9530.47
  • Altın 2479.433
  • Dolar 32.4833
  • Euro 34.8263
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Sağlıkçılar Sertifikalarını Samsun’da Alıyor

Sağlıkçılar Sertifikalarını Samsun’da Alıyor
Türkiye'de ameliyathane hemşiresi sertifikası verme yetkisine sahip ilk 10 hastaneden biri olan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "Sertifikalı Ameliyathane...

Türkiye'de ameliyathane hemşiresi sertifikası verme yetkisine sahip ilk 10 hastaneden biri olan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde "Sertifikalı Ameliyathane Hemşireliği Eğitimi"ni tamamlayan 28 kursiyere sertifikaları verildi.

Kursiyerlere sertifikaları, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun M. Mehel, Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Özkan, İdari Hizmetler Başkanı Dr.Yılmaz Dündar, Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Mehmet Çelebi, hastane personeli ve kursiyerlerin katıldığı bir törenle verildi.

ÖZKAN: "BURASI ARTIK SİZİN HASTANENİZ"

Sertifika töreninde yaptığı konuşmada tüm kursiyerler ve kursun düzenlenmesinde katkısı olan eğitim ekibine teşekkür eden Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fatih Özkan, yurdun dört bir yanından gelerek eğitimini tamamlayan kursiyerlere bundan sonrası hayatlarında da başarılar diledi. Özkan, "İlerleyen zamanlarda Samsun'a yolunuz düştüğünde eğitim aldığınız bu hastaneyi de kendi hastaneniz gibi düşünerek ziyaret etmenizi istiyoruz" dedi.

MEHEL: "SAMSUN'U, TÜRKİYE'NİN SERTİFİKALI SAĞLIK PERSONELİNİ KARŞILAYAN İL HALİNE GETİRECEĞİZ"

Bitlis'ten Tokat'a; Yozgat'tan Artvin'e; Kahramanmaraş'tan Mersin'e Türkiye'nin birçok yerinden Ameliyathane Hemşireliği Kursu'na gelen sağlık çalışanlarının eğitimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun M. Mehel, yıl içinde tekrarlayacakları Ameliyathane ve Yoğun Bakım Hemşireliği Kurslarıyla da Samsun'u Türkiye'nin sertifikalı sağlık personeli ihtiyacını karşılayan ili haline getireceklerini ifade etti. 14 ilde verilebilen eğitimi tamamlayan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimine ve sertifika programında emeği geçenlere de teşekkür eden Genel Sekreter Opr. Dr. Dursun M. Mehel, bir aylık kurs süresi boyunca başarıyla eğitimlerinin tamamlayan kursiyerlerin, yeni bilgiler ve deneyimlerle çalıştıkları kurumlara güç katacağını ifade etti.

25 Ocak-23 Şubat tarihlerinde Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 12 Ameliyat salonunda düzenlenen program süresince sözlü anlatım, video ile öğretim, küçük grup çalışmaları, uygulamaları göstererek yaptırma, soru-cevap, aktif tartışma ortamı ve klinik uygulama gibi yöntemlerle eğitim verildi.

Sağlıkçılar Sertifikalarını Samsun’da Alıyor

Sağlıkçılar Sertifikalarını Samsun’da Alıyor

Sağlıkçılar Sertifikalarını Samsun’da Alıyor

Sağlıkçılar Sertifikalarını Samsun’da Alıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim