• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş: "15 Temmuz’u unutmayacağız"

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş: "15 Temmuz’u unutmayacağız"
Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Bizim bir sözümüz var 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz sürecini millet olarak derin bir...

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, "Bizim bir sözümüz var 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz sürecini millet olarak derin bir şekilde atlattık. Bu gün o gece bir daha hatırımıza geldi, milletimizin duruşu, milletimizin ülkesine sahip çıkışı bir kez daha gözümüzün önüne geldi. Bundan sonra tüm kurumların, tüm sivil toplum kuruluşlarının 15 Temmuz'u unutturmaması lazım" dedi.

Sağlık-Sen Sivas Şubesi tarafından düzenlenen il divan toplantısına katılmak üzere Sivas'a gelen Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş il divan toplantısına katıldıktan sonra Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde açılan 15 Temmuz sergisini gezdi. Burada konuşan Memiş,"Sivas şubemizin bu güzel sergisiyle 15 Temmuz gecesi başta olmak üzere, sonraki bir aylık süreç için sergi açmış olmaları çok önemli. Bizim bir sözümüz var 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. 15 Temmuz sürecini millet olarak derin bir şekilde atlattık. Bu gün o gece bir daha hatırımıza geldi, milletimizin duruşu, milletimizin ülkesine sahip çıkışı bir kez daha gözümüzün önüne geldi. Bundan sonra tüm kurumların, tüm sivil toplum kuruluşlarının 15 Temmuz'u unutturmaması lazım" dedi.

16 Nisan'da evet diyeceklerini söyleyen Memiş, "Nöbetimiz daha bitmedi, asıl nöbetimiz şimdi başlıyor. İnşallah Türkiye'nin geleceğe taşınması ve düzlüğe çıkması için 16 Nisan sürecine Memur-Sen ailesi olarak sonuna kadar destek veriyoruz ve destek vermek zorundayız" diye konuştu.

Referandum sürecine değinen Memiş, "Bu mesele ne Recep Tayyip Erdoğan'ın meselesi, Ne AK Parti'nin, ne CHP'nin meselesi değil, bu milletimizin geleceği meselesi, ülkenin geleceği meselesi. Biz 60 darbesini babalarımızın gözyaşları ile dinledik, biz 80 darbesinin çocukları idik ve 15 Temmuz'u bizler yaşadık. Artık bu oyunlar bitsin istiyoruz. Çocuklarımız bizim yaşadıklarımızı yaşamamalarını istiyoruz. Güçlü bir Türkiye istiyoruz, biz darbelerin olmayacağı, artık Türkiye'nin geleceği ile kimsenin oynayamadığı güçlü bir Türkiye istiyoruz ve Memur-sen ailesi olarak Evet diyoruz, evet diyeceğiz, evet için gece gündüz mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Serginin ardından Memiş "Göz Yaşı Geceleri" ekibinin hazırladığı "Son Kale Türkiye" isimli oyunu izledi.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş: "15 Temmuz’u unutmayacağız"

Sağlık-Sen Genel Başkanı Memiş: "15 Temmuz’u unutmayacağız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim