• BIST 9524.59
  • Altın 2490.448
  • Dolar 32.5467
  • Euro 34.722
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Sağlık Kenti Samsun, ‘Estetik Kenti Samsun’ Haline Geldi

Sağlık Kenti Samsun, ‘Estetik Kenti Samsun’ Haline Geldi
Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, Samsun'un estetik konusunda çok iyi bir konuma geldiğini, Sağlık Kenti Samsun'un artık...

Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, Samsun'un estetik konusunda çok iyi bir konuma geldiğini, Sağlık Kenti Samsun'un artık "Estetik Kenti Samsun" haline geldiğini söyledi.

Samsun'un estetik alanında yurt dışında bilinirliliğini arttırdığını belirten Özel FBM Tıp Merkezi Estetik Kliniği Sahibi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, "Estetik cerrahi konusunda Türkiye, dünyanın en ileri ülkelerinden bir tanesidir. Bununla ilgili en iyi ülkeler sayıldığında Türkiye, Amerika ve Brezilya söylenir. Sağlık turizmi konusunda özellikle estetik turizmi konusunda Türkiye, dünyada oldukça iyi bir pozisyondadır. Türkiye'de de Samsun bu alanda çok iyi bir noktadadır. Samsun estetik konusunda Türkiye'nin en ileri 6 ilinden birisi haline geldi. Yurt dışından Türkiye'ye gelenler estetik cerrahi yaptırmak istediklerinde en çok Samsun'u tercih ediyorlar. Estetik konusunda Amerika'dan, Dubai'den, Suudi Arabistan'dan, Almanya'dan, Hollanda'dan, İsviçre'den, Azerbaycan'dan gibi her yerden insanlar estetik müdahale yaptırmak amacıyla artık Samsun'a geliyorlar. Samsun, o ülkelerde bilinen bir marka haline geldi" dedi.

"SAĞLIK KENTİ SAMSUN, ESTETİK KENTİ SAMSUN OLDU"

Sağlık Kenti Samsun'un artık "Estetik Kenti Samsun" haline geldiğinin altını çizen Akbaş, "Hem şehrin güzelliği, hem ulaşımın kolaylığı nedeniyle insanlar başta saç ekimi, burun estetiği, yüz gençleştirme operasyonları olmak üzere estetik ameliyatlarını yaptırmak amacıyla Samsun'a geliyorlar. Biz de klinik olarak hem yurt dışındaki şubelerimizde hem de Türkiye'deki bilinirliğimizden dolayı Samsun'da faaliyet gösteriyoruz. Tanınma oranımızda oldukça iyi olduğu için şehrimizin de güzelliği, tarihi, doğal güzellikleri, ulaşım kolaylığı, deniz kenarında olması insanlar için çok güzel cazibe merkezi oluyor. Samsun, Türkiye'de artık estetik cerrahi denildiğinde İstanbul'dan sonra en iyi bilinen marka şehirlerden birisi haline geldi. Ameliyat için diğer ülkelerden gelen insanlar mutlaka eş ve dostlarını da gönderiyorlar. Estetik cerrahi uygulamaları Türkiye'de ve Samsun'da hem dış ülkelere göre daha ekonomik, hem de kalite daha yüksektir. Birde şehrin güzelliği bunların üzerine eklendiği zaman çok önemli bir tercih sebebi oluyor. O yüzden Sağlık Kenti Samsun, artık "Estetik Kenti Samsun" haline geldi. Samsun, estetik alanında Türkiye'nin en önemli şehirlerinin başında geliyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim