• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Sağlık Çalışanlarının Tecrübeleri, Öğrencilerle Paylaşıldı

Sağlık Çalışanlarının Tecrübeleri, Öğrencilerle Paylaşıldı
Sağlık Sen Manisa Şubesi tarafından Sağlık çalışanlarının anılarının yer aldığı "Arı kovanında bir ömür" ve "Anılarla hayat dersleri" isimler...

Sağlık Sen Manisa Şubesi tarafından Sağlık çalışanlarının anılarının yer aldığı "Arı kovanında bir ömür" ve "Anılarla hayat dersleri" isimler kitaplar, Merkez Efendi Merkezi ve Teknik Anadolu lisesi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi bölümü öğrencilerine dağıtıldı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan, Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Okul Müdürü Meryem İlkay Karaman, öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı kitap dağıtım töreninde Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat kitaplarla beraber Sağlık Sen tarafından çekilen "Sağlıkta bedel ödeyenler" filminin DVD'sinin de öğrencilere dağıtıldığını belirtti.

Programın açılış konuşmasını yapan okul Müdiresi Meryem İlkay Karaman katılımcıların Tıp Bayramını kutlarken, okulun faaliyetleri ve hedefleri hakkında kısa bir sunum yaptı. Sağlık Sen'e teşekkür eden Karaman dağıtımı gerçekleştirilen kitapların öğrencilerin gelecek planlaması açısından çok faydalı olacağını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan ve Memur Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu'na ayrıca teşekkür eden Karaman konuşmalarını öğrencilerine başarılar dileyerek sonlandırdı.

Kitap Dağıtım töreninde konuşan Sağlık Sen Şube Başkanı Mustafa İrgat, "Hepimizin hayatı acı tatlı anılarla, iyi kötü ama çok değerli deneyimlerle doludur. İnsan sürekli öğrenen bir varlıktır ve bu öğrenme bazen formel, kitabi bilgi ile olurken bazen de yaşanmış deneyimlerle gerçekleşir. Her ikisi de kıymetli ve insan için vazgeçilmezdir. İşte biz bugün burada bir nevi tecrübe paylaşımında bulunmak kaydıyla sağlık çalışanlarının sahadaki deneyimlerini öğrencilerimize sunmuş oluyoruz. Sendikamız tarafından hazırlanan ve Sağlık çalışanlarının anılarını içeren kitapları sizinle paylaşarak böyle bir katkı hedefliyoruz. Geleceğimiz olan siz değerli öğrencilerimize, yani yarının sağlık hizmetlerine yön verecek kişilere böylesine güzel ve kıymetli hazineler barındıran kitaplarla ulaşmak bizler için mutluluk vericidir. Ben bu vesileyle tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını tebrik ederken, Ülkemizi, milletimizi, değerlerimizi ve aslında insanların ümidini hedef alan terör saldırılarını da şiddetle kınadığımı belirtmek istiyorum. Bizleri burada buluşturan değerli okul müdiremiz Sayın Meryem İlkay Karaman başta olmak üzere, teşrifleriyle bizleri onurlandıran herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, öğrencilere başarılar dilerken okulun fiziki olarak yetersiz olduğunun bilincinde olduklarını ve yeni okul inşaatının devam ettiğini belirterek bu etkinliğin her açıdan anlamlı olduğunu ifade etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Kaplan ise Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin yarının sağlık çalışanları olacağını ve dolayısıyla Sağlık Müdürlüğü açısından çok değerli olduklarını belirterek, tüm öğrenciler gibi Somali'den gelen öğrencilerin de buradan edindikleri bilgi ve becerilerle ülkelerine en iyi şekilde hizmet edeceklerine inandığını dile getirdi. Program kitap dağıtım etkinliğinin ardından sona erdi.

Sağlık Çalışanlarının Tecrübeleri, Öğrencilerle Paylaşıldı

Sağlık Çalışanlarının Tecrübeleri, Öğrencilerle Paylaşıldı

Sağlık Çalışanlarının Tecrübeleri, Öğrencilerle Paylaşıldı

Sağlık Çalışanlarının Tecrübeleri, Öğrencilerle Paylaşıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim