• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3631
  • Euro 34.9427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Sağlık Bakanlığı’ndan Uşak Doktorlarına Teşekkür Belgesi

Sağlık Bakanlığı’ndan Uşak Doktorlarına Teşekkür Belgesi
Uşak'ta yılın doktoruna ve gayretli çalışmalar gösteren hekimlere teşekkür belgeleri Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği toplantı salonunda...

Uşak'ta yılın doktoruna ve gayretli çalışmalar gösteren hekimlere teşekkür belgeleri Uşak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği toplantı salonunda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu adına verildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından tıbbi ve mesleki alanlarda yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeni ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne bağlı olarak hizmet veren doktorlardan biri yılın doktoru olarak seçilirken, beş hekime de gayretli çalışmalarından dolayı başarı belgesi takdim edildi.

Uşak Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, toplantıda yaptığı konuşmada; Sağlık hizmetini; mesai kavramı tanımaksızın, gece gündüz demeden, büyük fedakarlıkla, üstün bir gayretle yapmaya çalışan doktor ve sağlık çalışanlarımıza Bakanlığımız değer vermekte ve takdir etmekte buda bize büyük memnuniyet vermektedir. Tıp mesleğinin doğası gereği hizmet alanlara her zaman hoşgörüyle, sevgiyle, şefkatle, merhametle, motivasyonu yüksek ve sürekli bir şekilde hizmet sunmanız gerekiyor. Bunun bilincinde olarak bizler tüm çalışanlarımıza değer verip onların yanında olmaya çalıştık, sıkıntı ve sorunlarını çözerek, rahat ve moralleri yüksek bir şekilde vatandaşa hizmet sunmaları için gayret içinde olduk. Genel olarak tüm doktor arkadaşlarımız ve çalışanlarımız mesleklerini, işlerini başarılı bir şekilde yürütmek için canla başla çalışmaktalar. Her yıl 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla "Yılın Doktoru Ödülü" ve teşekkür belgeleri verildiğini hatırlatarak, bu yıl Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu tarafından teşekkür belgesi gönderildi. Tüm meslektaşlarım adına belgeleri almaya hak kazanan doktorlarımızı kutluyorum" dedi.

Toplantıda "Yılın Hekimleri" seçilen, Uşak Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Canan Akkuş, gayretli çalışmalarından dolayı Sivaslı Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Mehmet Ulu, Eşme Devlet Hastanesi Aile Hekimi Umut Yavuz Ataş, Banaz Devlet Hastanesi Dahiliye hekimi Emin Gemcioğlu, Uşak Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları Uzmanı Recep Erdoğan, Uşak Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahı Uzmanı Dr. Aydın Koç'a Genel Sekreter Uzm. Dr. Yalçın Atlı ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Mehmet Fatih Zeren tarafından takdim edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim