• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Sağlam'dan Volkan Şen açıklaması

Eskişehir Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Volkan Şen ve Sebastian Pinto’nun Eskişehirspor’a transfer olacağı şeklindeki haberlerle ilgili olarak, “Bu oyuncularla bugüne dek kendileriyle ilgili bir düşüncelerimiz ve çalışmalarımız olmadı ve olmayacaktır.
Sağlam, düzenlediği basın toplantısında, Çaykur Rizespor, Gençlerbirliği ve Akhisar Belediyespor maçlarının önemini vurgu yaptı. 
   
"Bu maçlar, ligde geleceğimizi yavaş yavaş şekillendirecek gibi bir beklentimiz vardı ve bu seriye iyi bir başlangıç yaptık.” diyen başarılı teknik adam, şöyle konuştu:
 
“Bu hafta kazandığımız takdirde puan tablosunda önüne geçebileceğimiz bir rakiple karşılaşıyoruz. Ortada bir gerçek var ki; maçı kazandığımız takdirde hem Rizespor’u geçmiş olacağız hem de üstümüzdeki rakiplerin birbirleriyle oynayacağını düşünürsek onların belki bir tanesini ya da daha fazlasını sıralamada altımıza almış olacağız. Bu da bizim sıralamada belki dördüncü belki üçüncü sıraya çıkmamıza sebep olabilir. Böyle bir durumun camianın motivasyonunu nasıl arttıracağını, taraftarın takıma bakış açısını nasıl olumlu hale getireceğini düşünürsek bu haftaki karşılaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum.”
 
Takımdaki sakatlıklarla ilgili de konuşan Ertuğrul Sağlam, Kayacan ve Mahmut Boz’un tedavilerinin devam ettiğini, Dede’nin de takımla birlikte antrenmalara başladığını fakat fiziksel anlamda eksikliklerinin devam ettiğini kaydetti.
 
TRANSFER ÇALIŞMALARI
 
Genç teknik adam, bazı basın organlarında Volkan Şen ve Sebastian Pinto’nun Eskişehirspor’a transfer olacağı şeklindeki haberleri de yalanladı. Volkan Şen ve Sebastian ile uzun dönem birlikte çalıştıklarını ve çok değerli oyuncular olduklarını anlatan Sağlam, ancak bu güne dek bu futbolcuların kendileriyle ilgili bir düşüncelerinin ve çalışmalarının olmadığını ve olmayacağını vurguladı.
 
Takımdaki eksikliklerin farkında olduklarının altını çizen Sağlam, şöyle konuştu:     
 
"Biz iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz fakat henüz çok iyi bir takım değiliz. Düzeltmemiz gereken eksikliklerimiz var. Çok değişken ve çok genç bir kadroyla oynuyoruz. Hak verirsiniz ki böyle bir değişimde uyum sürecinin yaşanması kadar doğal bir şey olamaz. Taraftarımızdan, camiadan, siz basın mensuplarından bir isteğimiz var. Bu konuda biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmanızı rica ediyoruz. Bir kaç mevkiide desteğe, daha iyi olmaya ihtiyacımız var. Herkes bilsin ki her şeyin farkındayız ve takımı daha yukarı çıkarabilecek takviyeleri yapacağız."                 
 
Eskişehirspor’un bu seneki hedefin Avrupa Kupaları olduğunu ve bunun da gerçekçi bir hayal olduğunu dile getiren Ertuğrul Sağlam, herkesin bu konuda sorumluluk alması gerektiğini ifade etti. 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim