• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Safranbolu’da Emekliler İçin TOKİ Projesi Hayata Geçiriliyor

Safranbolu’da Emekliler İçin TOKİ Projesi Hayata Geçiriliyor
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 1 Kasım Genel Seçimlerinde emeklilere TOKİ yapılması konusunda verilen vaadin gerçekleştirilmeye başlandığını...

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 1 Kasım Genel Seçimlerinde emeklilere TOKİ yapılması konusunda verilen vaadin gerçekleştirilmeye başlandığını ifade ederek, verilen bu sözün ilk olarak Safranbolu'da hayat bulmasının gurur vesilesi olduğunu söyledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Emeklilere TOKİ sözü verildiğini ve Safranbolu'da yapılacak olan TOKİ'nin yerinin hazır olduğunu belirterek, "Partimizin 2015 Kasım ayında yapılan seçimler öncesinde vermiş olduğu vaatlerin hayatiyet bulması için daha ilk günden itibaren çalışmalarımıza başlamıştık. Bu kapsamda TOKİ Başkanımız da seçimler öncesi Karabük'e gelerek emeklilerimize aylık 250 TL taksitle emekli evleri yapılması ile ilgili bir vaatte bulunmuştu. Bu kapsamda Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin beyefendinin de talimatları ile ilk günden hemen çalışmalarımıza başladık ve nihayete erdirdik. Safranbolu'da 68 bin 661 metrekare araziyi Kirkille Mahallemizde hazır ettik ve bu araziyi TOKİ Başkanımıza da göstererek emeklilerimize yönelik toplu konut yapılması ile ilgili alt yapıyı hazırlamış olduk. Şimdide bu önemli proje hayata geçiyor. Karabük'te verilen bu sözün ilk olarak Safranbolu'muzda gerçekleştirilmesi bizim için gurur vesilesidir. Bütün ekip arkadaşlarım bu arazinin hazırlanması için yoğun bir mesai harcadılar. Hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah hükümetimizin Karabük'ümüze dair vermiş olduğu bütün sözleri yerine getirmek adına da başta Milletvekillerimiz Mehmet Ali Şahin ve Burhanettin Uysal ile birlikte bundan sonrada verilen vaatlerin takipçisi olacağız" dedi.

Safranbolu’da Emekliler İçin TOKİ Projesi Hayata Geçiriliyor

Safranbolu’da Emekliler İçin TOKİ Projesi Hayata Geçiriliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim