• BIST 9687.5
  • Altın 2503.864
  • Dolar 32.587
  • Euro 34.848
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Sadık Çiftpınar: "Hedefim Süper Lig’de Oynamak"

Sadık Çiftpınar: "Hedefim Süper Lig’de Oynamak"
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, hedefinin Süper Lig'de oynamak olduğunu açıkladı.

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, hedefinin Süper Lig'de oynamak olduğunu açıkladı.

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'da forma giyen Sadık Çiftpınar, Göztepe deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Takımın Göztepe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Türkiye Futbol Federasyonu Sahası'nda basın mensuplarına açıklamada bulunan Sadık, ligin son 3 haftasında yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini belirtti.

Göztepe'nin çok büyük bütçelerle kurulmuş bir takım olduğunun altını çizen Sadık, "Haftalardır galip gelemiyorlar. Biz daha moralli ve motive bir şekilde gideceğiz. Daha avantajlı olan takım biziz. İzmir bize uğurlu geldi. İnşallah Göztepe deplasmanından galibiyetle ayrılıp puanımızı 31 yapmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"1 PUAN BİZİM İÇİN KAZANÇ OLDU"

Sadık, geçen hafta oynadıkları Adanaspor maçında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "İlk yarıda girdiğimiz pozisyonları gole çevirsek belki yine farklı bir skor ortaya çıkacaktı ancak olmadı, bir şansızlık vardı. Yine şansız bir pozisyonda gol yedik. İkinci yarıda da oyunu bırakmadık. Çok risk almamıza rağmen rakip pozisyon bulamadı. Son dakikada gelen 1 puan bizim için kazanç oldu" ifadelerini kullandı.

"TAKIMIMA FAYDALI OLMAYA ÇALIŞIYORUM"

Sadık, her maça en iyi şekilde hazırlandığını vurgulayarak, "Bu sene çok iyi bir performans sergiliyorum. Her futbolcunun yaptığı gibi ufak tefek hatalarımız oluyor ama takıma fayda sağlamaya çalışıyorum. Allah da yardım ediyor. Takımıma faydalı olmaya çalışıyorum. Bu doğrultuda idmanlarda çalışıyorum. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bu şekilde sizin de beni taktir etmeniz beni mutlu etti. Budan sonraki süreçte kalan 12 maçta da bugüne kadar ortaya koyduğum performansı sergilemeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

"DEVRE ARASINDA DA ARAYIP SORANLAR OLDU"

Şu an için hedeflerinden çok takımını düşündüğünü kaydeden Sadık, "Yaşım 23, elbette hedeflerim var. Süper Lig'de oynamak istiyorum. Bundan önce kulübüm ve menfaatleri önemli. Sonuçta kulübümle sözleşmem var. Teklifler geliyor. Devre arasında da arayıp, soranlar oldu ama benim aklımda hiçbir zaman takımı bırakıp gitmek yoktu. Çünkü sonuçta bir işimiz var. Bir mücadeleye girdik. Sezon sonunda takımı çok iyi yere getirmek istiyoruz. Zaten daha sonra işime odaklanırım" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim