• BIST 9639.99
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

SADEF'te  en güçlü aday Mete Koca

SADEF'te  en güçlü aday Mete Koca
3 yıl boyunca başkanlığını yaptığı SAYSİAD'ta yaptığı hizmetlerle gündeme gelen ve İstanbul'da Samsunluları en iyi şekilde temsil eden isimlerden Mete  Koca, mütevazi kişiliği ve uzlaşmacı tavrıyla öne çıkıyor.

3 yıl boyunca başkanlığını yaptığı SAYSİAD'ta yaptığı hizmetlerle gündeme gelen ve İstanbul'da Samsunluları en iyi şekilde temsil eden isimlerden Mete  Koca, mütevazi kişiliği ve uzlaşmacı tavrıyla öne çıkıyor.Kısa bir süre önce 3 yıllık başkanlığını yaptığı SAYSİAD'tan ayrılarak 15 Ekim'de yapılacak Samsun Dernekler Federasyonu'na (SADEF) adaylığını resmen açıklayan iş adamı Mete Koca Samsunlu hemşehrilerinden destek istedi.

Sevilen Bir İsim

15 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşecek olan SADEF (Samsun Dernekler Federasyonu) Olağan Kongresinde aday olduğunu açıklayan iş adamı Mete Koca sosyal medya hesabından adaylığını resmen açıkladı. 3 yıl boyunca başkanlığını yaptığı SAYSİAD'ta yaptığı hizmetlerle gündeme gelen ve İstanbul'da Samsunluları en iyi şekilde temsil eden isimlerden biri olan Koca, mütevazi kişiliği ve uzlaşmacı tavrıyla Samsunluların sevdiği bir isim olarak öne çıkıyor.

Adaylığını Açıkladı

Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;'Yapmış olduğumuz istişareler sonucunda Sadef Genel Başkanlığına adayım. Tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum.Cemil İmamoğlu ağabeyimizinde şahsıma göstermiş olduğu tevehcühten dolayıda ayrıca şükranlarımı sunarım.' diyerek adaylığını duyuyurken, 15 Ekim'de yapılacak SADEF kongresinde halen görev de olan SADEF Başkanı Yıldıray Baş'la yarışacak.

Biz Büyük Bir Aileyiz

Samsunluları İstanbul'da temsil etmekten bu zaman kadar büyük onur duyduğunu, SADEF başkanlığını kazandığı takdir de Samsunluların sesi ve nefesi olmaya devam edeceğini belirten Koca;'Yıllardır gurbette yaşayan biri olarak Samsunlu hemşehrilerimin sorunlarına, beklentilerine, özlemlerine hep ortak oldum. Samsunlular, İstanbul'da çok büyük bir ailedir. Ben de o ailenin bir ferdi olarak hemşehrilerime hizmet etmeye devam etmek istiyorum.' dedi.

Kaynak: www.trakyalihaber.com 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim