• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Eğitim Başkanı Emel Genç:

Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Eğitim Başkanı Emel Genç:
8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Eğitim Başkanı Emel Genç, kadına şiddeti ahlak...

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Eğitim Başkanı Emel Genç, kadına şiddeti ahlak ve maneviyatın engelleyebileceğini söyledi.

Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Eğitim Başkanı Emel Genç; kadına şiddetin gerçek failinin eğitim sistemini olduğunu söyleyerek; şiddeti ahlak ve maneviyatın engelleyebileceğini söyledi. Genç; "Kadına şiddeti hak sayanlar, töre cinayetleri, çocuk yaşta gelinler memleketimizin derin yaraları olmakla beraber sadece ülkemizde değil tüm dünyada da bilinçli şekilde kadın istismarı yapılmaktadır. Bu istismara ve şiddete sebep olan ahlaki dejenerasyon 21. yüzyıl dünyasında daha çok artmıştır. Daha iyi yemek, daha iyi giyinmek ve daha iyi yaşamaktan başka hedefi olmayan, narsist, bireyselci insana sunulan kadın, maalesef cinsel bir meta, ticari bir unsur olmaktan kurtulamamıştır. Kadının bedeni tüm sektörlerde reklam amacı olarak kullanılmakta, bu acımasız ve aşağılık kapitalist ekonomik düzen adeta tüm zihinlerde bunun normalleşmesini sağlamaktadır. Şiddet, birey için "öğrenilen" bir olgudur, doğuştan genetik karakterli değildir. Kişi yaşam sürecinde aileden, okuldan, çevreden, etkileşimi ile şiddeti öğrenir. Yazılı ve görsel medya bu öğrenme sürecini hızlandırmaktadır. Bu bilgilerin ışığında şiddet mağduru kadınların gerçek faili insanımızı milli ve manevi değerlerden koparan, bireyselleştiren, bencil ve hedefsiz yapan, sadece tüketen eğitim sistemimizdir" diye konuştu.

Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Eğitim Başkanı Emel Genç; Milli Görüş'ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi olarak bütün insanlara adil bir düzen, yeni bir dünya için var güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim