• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Saadet Partisi Edirne Teşkilatı’ndan ‘Yemiş Kapanı Hanı’ Açıklaması

Saadet Partisi Edirne Teşkilatı’ndan ‘Yemiş Kapanı Hanı’ Açıklaması
Saadet Partisi Edirne Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin, Yemiş Kapanı Hanı ile ilgili düzenledikleri basın toplantısına tepki gösterenlere seslenerek,...

Saadet Partisi Edirne Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin, Yemiş Kapanı Hanı ile ilgili düzenledikleri basın toplantısına tepki gösterenlere seslenerek, "Her türlü kaygıdan uzak sadece Edirne'mize bir eser, bir güzellik kazandıralım arzu ve niyetiyle yaptığımız bu çalışmayı ifsat etmeye kimsenin hakkı yoktur" dedi.

Selimiye Taş Odalar'da düzenlenen basın toplantısında konuşan Saadet Partisi Edirne Mahalli İdareler Başkanı Sinan Tekin, "Bildiğini gibi son günlerde Yemiş Kapanı Hanı sıkça konuşulur oldu. Olay kısaca şudur, Edirne Belediye Başkanlığı, sivil toplum kuruluşlarından, kamu yöneticilerinden ve hatta bazı bakanlıklardan Selimiye Camii Külliyesi Alan Yönetim Planı, Çevre Düzenlemesi ve Yemiş Kapanı Hanı ile ilgili görüş istemişti. Bizde önce bir Edirneli olarak sonra da şehrimizin daha güzelleşmesine katkı vermeyi ilke edinmiş bir insan olarak diğer taraftan da iki sene önce Edirne'nin yönetimine talip olmuş bir siyasetçi olarak konuya duyarsız kalamadık. Birçok STK'nın ortak kaanatleri olduğunu biliyorduk. Bu ortak kanaat, Yemiş Kapanı Hanı'nın aslına uygun yapılmasıdır. Hepsinden de olumu görüş aldık. Sonunda halkımızla paylaşmak ve bir hassasiyet oluşturmak için ortak basın bir basın açıklaması yapılması uygun görüldü. Ve herkesle mutabık kalarak bilinen basın açıklamasını gerçekleştirdik" diye konuştu.

Tekin, Edirne Belediye Başkanlığı makamının icra makamı olduğunu dile getiren, "Bu kadar masum ve her türlü kaygıdan uzak sadece Edirne'mize bir eser, bir güzellik kazandıralım arzu ve niyetiyle yaptığımız bu çalışmayı ifsat etmeye kimsenin hakkı yoktur" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Edirne Teşkilatı’ndan ‘Yemiş Kapanı Hanı’ Açıklaması

Saadet Partisi Edirne Teşkilatı’ndan ‘Yemiş Kapanı Hanı’ Açıklaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim