• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Rusya'nın sınır ihlali gazete manşetlerine nasıl yansıdı?

Rusya'nın sınır ihlali gazete manşetlerine nasıl yansıdı?
Gündemde bugün..

1- Cumhurbaşkanı Erdoğan Belçika'da

- Erdoğan, Belçika Başbakanı Charles Michel'ı kabul edecek, ardından ortak basın toplantısı yapılacak. 

- Belçika Kralı Philippe'in Laeken Sarayı'nda onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin yenilenen kançılarya binasının açılış töreninde bulunacak, Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret edecek.

- Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kral Philippe, Brüksel Güzel Sanatlar Sarayı'nda "Anadolu: Sonsuzluğun Evi" başlıklı sergiyi gezecek, ​​​Europalia Türkiye Festivali'nin resmi açılış törenine iştirak edecek. 

- Erdoğan, Brüksel'deki temaslarının ardından Tokyo'ya hareket edecek. 

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Turhal ilçesinde, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufku Demirel'in cenaze törenine katılacak, partisinin Amasya ve Çorum mitinglerinde konuşacak.

3- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

4- Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, basın toplantısı düzenleyecek, Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi ile TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulunun açılışına katılacak, iş adamlarıyla bir araya gelecek.

5- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Dicle Haber Ajansı, gazeteci Ahmet Hakan Coşkun ve Türkiye Gazeteciler Cemiyetini ziyaret edecek,  HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ise partisinin aday tanıtım toplantısına katılacak.

6- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları ile Rusya'nın Suriye'deki bazı noktalara hava saldırısı düzenlemesine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

7- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

8- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

9- Filistin'de Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın birçok kentinde İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

12- TBL Federasyon Kupası final maçında TOFAŞ ile Akhisar Belediyespor, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim