• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Rus taraftarların beklentisi 3-0

Rus taraftarların beklentisi 3-0
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda bugün Lokomotiv Moskova takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda bugün Lokomotiv Moskova takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. İstanbul'da 2-0 yenilen Lokomotiv Moskova taraftarları ise bugünkü mücadeleden galip ayrılıp tura devam etmek istiyor.

Maç öncesinde Cihan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Rus taraftarların 3-0 galibiyet beklentisi var.

Takımını desteklemek için stadyuma gelen Stanislav Maksimov Lokomotiv takımına çok güvendiğini belirterek, "Umuyorum ki bu maçı kazanarak turu biz geçeriz. 3-0 kazanmamızı bekliyorum. Türkiye'den gelen taraftarlara karşı kötü bir ilişkim yok, herkes gibi onlarda kendi takımını desteklemeye gelmişler." dedi.

Çocuklarıyla beraber maçı izlemeye gelen Mihail'in de beklentileri aynı yönde. Mihail, "Bizim de beklentimiz 3-0. Veya en kötü ihtimalle 4-1 almayı bekliyoruz bu maçı. Buraya çocuklarımla geldik. 4 yaşından beri Lokomotiv'i destekliyorlar. Takımımızın bu maçı kaybederek Avrupa Ligi'nden elenmesini istemiyoruz. Çok çekişmeli bir mücadele olacak. 2-0 yetersiz. En az 3-0 kazanmalıyız bu maçı." ifadelerini kullandı.

Küçüklük arkadaşı olan Nikita, Maksim ve Aleksey de Lokomotiv - Fenerbahçe maçını izlemeye gelenler arasında. Şampiyonlar liginde tüm oyunlara katıldığın anlatan Nikita sevdiği takımı desteklemek için geldiğini belirtti. Maksim de küçüklükten beri taraftarı oldukları takımlarını desteklemek için stada geldiklerini kaydetti. Arkadaşları Aleksey ise şunları söyledi: "Umarız takımımız kazanır. Oyunu hızlı bir gol ile başlayıp sonunda da bir gol ile uzatmalara gitmek ve uzatmalarda da bir gol ile oyunun 3-0 kazanmak istiyoruz."

Abisi Fyodor Gritçenko ile birlikte oyunu ilzmeye gelen ve 1974'ten beri Lokomotiv Moskova'yı desteklediklerini ifade eden Nikolay Gritçenko, takımlarının yeneceğini söyledi. Nikolay 4-1 sonuç beklediğini kaydederken, Fyodor 3-0 Lokomotiv'in kazanacağını umduğunu belirtti.

TARASOV'UN DAVRANIŞI AKILLICA DEĞİLDİ

Rus fubolcunun Rusya Devlet başkanı Vladimir Putin baskılı tişört ile sahaya çıkmasına da değinen Fyodor, "Sahada koşmak gerekir. Sahada futbol oynamalısın siyaset yapmamalısın. Bence akıllıca bir davranış değildi. Sevgini lafta değil oynadığın oyunlar sergilemelisin" dedi. Ağabeyi Nikita ise şunları kaydetti: "Bence bu davranışı sergilemeden önce düşünmesi gerekirdi. Zaten Türkiye ile aramız iyi değil. Lüzümsuz bir hareket olduğunu düşünüyorum." dedi.

Babasının ve dedesinin de Lokomotiv Moskova taraftarı olduğunu anlatan Kiril Mihaylov sevdiği takımını desteklemek için geldiğini belirtti. Mihaylov, "İki gol atacağız ve yeneceğiz. Çok umuyorum Lokomotiv bugünkü oyunda galip çıkar." dedi. Tarasov'un davranışına da değinen Mihaylov, "Bence futbolda siyaset yapılmamalı. Bu konu konuşulmaya bile değmez. Futbol siyaset üstü bir şey" ifadelerini kullandı.

Takımlarını ailecek desteklemek için Moskova'ya Novorosiysk kentinden geldiklerini belirten Vitaliy Kalin şunları anlattı: "Ben hayatım boyunca hep Lokomotiv taraftarı oldum. Ailem de bu takımı seviyor. Özellikle bu oyun için başkentimize geldim. Halbuki İstanbul bize Moskova'dan daha yakın. Takımımızın kazanmasını umuyoruz."

Cihan

Rus taraftarların beklentisi 3-0

Rus taraftarların beklentisi 3-0

Rus taraftarların beklentisi 3-0

Rus taraftarların beklentisi 3-0

Rus taraftarların beklentisi 3-0

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim