• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Ronei Gleison Rodrigues Adanaspor'da

Ronei Gleison Rodrigues Adanaspor'da
Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adanaspor'da transfer çalışmaları devam ederken turuncu beyazlı takım üçüncü imzayı Brezilyalı kanat oyuncusu Ronei Gleison...

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adanaspor'da transfer çalışmaları devam ederken turuncu beyazlı takım üçüncü imzayı Brezilyalı kanat oyuncusu Ronei Gleison Rodrigues'e attırdı.

Brezilyalı oyuncunun hem sağ hem de sol açıkta oynayabildiği ve İstanbul'a geldiği belirtilirken, Başkan Bayram Akgül ile görüştükten sonra resmi sözleşmeye imza attığı açıklandı. Ceara takımında kiralık olarak forma giyen Ronei Gleison Rodrigues Sao Paulo takımından 1 yıllık kiralandı. Brezilyalı oyuncu 2015-2016 sezonunda Ponte Preta takımında 25, 2016'da ise kiralık olarak oynadığı Ceara takımında 10 maç forma giydi.

Adanapor camiasına geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı kanat oyuncusu Ronei Gleison Rodrigues transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Brezilyalı oyuncu Ronei Rodrigues, Adanaspor'un önemli bir kulüp olduğunu ve Brezilyalı oyuncuların burada aşama kat ettiklerini dile getirerek, "Umarım Adanaspor'da çok başarılı olacağım. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim." dedi.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de, üçüncü transferi gerçekleştirdiklerini kaydederek, "Hocamızla takımımızın eksiklerini tespit ettik ve ona göre transfer yapıyoruz. Ronei Gleison Rodrigues'in faydalı olacağına inanıyoruz." diye konuştu.

ADANASPOR SAHAYA İNİYOR

Süper Lig'in yeni takımı Adanaspor yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak. İlk etap kampına Adana'da start verecek olan turuncu beyazlı takım 4 Temmuz tarihine kadar Çatalan Tesisleri'nde çalışacak. Bugün akşam 17.00'da toplanacak olan Adanaspor ilk idmanını akşam saatlerinde Çatalan Tesisleri'nde yapacak.

Bu arada Adanaspor'da transferle ilgili arayışlar da devam ediyor. Turuncu beyazlı takım şu ana kadar kaleci, kanat ve savunmaya takviye yaptı. Adanaspor özellikle orta saha, stoper ve forvet hattına da takviyeler yapacak. Adanaspor bunun için çalışmalarını yoğunlaştırdı ve bu üç bölgeye de katkı koyacak oyuncular alınacağı belirtildi.

İkinci ve üçüncü etap kampında hazırlık maçlarına önem verecek olan Adanaspor hazırlık maçları için yoğun uğraş veriyor. İkinci etapta 2, üçüncü etapta 3 olmak üzere toplam 5 hazırlık maçı oynamak isteyen Adanaspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun isteğine göre maç programını belirleyecek.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim