• BIST 8800.18
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Ronaldo oynadı, Ümmiye Teyze yönetti

Ronaldo oynadı, Ümmiye Teyze yönetti
Türk Telekom, yeni stratejisi kapsamında "Sen Yeter Ki Hayal Et" sloganıyla yıl boyunca Türk toprağından çıkmış gerçek başarı hikayelerini insanlarla...

Türk Telekom, yeni stratejisi kapsamında "Sen Yeter Ki Hayal Et" sloganıyla yıl boyunca Türk toprağından çıkmış gerçek başarı hikayelerini insanlarla buluşturacak. Bu gerçek kahramanların ilki ise Mersin'in Arslanköy adlı köyünde kurduğu tiyatroyla dünyaya sesini duyuran Ümmiye Koçak oldu.

Türk Telekom, yeni iletişim stratejisi kapsamında yıl boyunca yapacağı iletişimle sunduğu teknolojinin insan hayatındaki dönüştürücü gücünü anlatacak. Yenilediği iletişim stratejisi kapsamında tüketicilere artık "Sen Yeter ki Hayal Et" sloganıyla seslenecek olan firma, yeni sloganıyla insanlara hayallerini gerçekleştirmeleri için ihtiyacı olan teknolojiyi sunduğunun, onlara ise sadece "hayal etmenin" kaldığının altını çiziyor.

Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, yıl boyunca insanlara "Teknoloji senin başarmak istediğin her neyse ona ulaşman için çok önemli bir araç ve biz de Türk Telekom olarak yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz vasıtasıyla senin içindeki potansiyele ulaşmana ve hatta bu potansiyeli aşmana olanak sunuyoruz. Siz yeter ki hayal edin, bu hayalinizi gerçekleştirmek için Türk Telekom her zaman yanınızda diyeceğiz" dedi.

Hem oynadı hem yönetti

Daha önce yazdığı ve yönettiği "Yün Bebek" filmiyle New York Avrasya Film Festivali'nde büyük ödüle layık görülmüş olan Ümmiye Koçak, dünyanın en başarılı futbolcularından Cristiano Ronaldo'nun yer aldığı, Türk Telekom'un yeni reklam filminde hem oynadı hem de filmin yönetmenliğini üstlendi. Reklam filminde Ronaldo da yaşadığı zorluklara rağmen hayallerinin peşinden koşmaktan asla vazgeçmediğini anlatıyor.

Hakan Dursun: "Odağımız her zaman ve öncelikle "insan için teknoloji'"

Hızla değişen yeni dünya düzeninde, teknoloji şirketlerine eskisinden daha büyük görev düştüğünü vurgulayan Dursun, "Bu inançla, Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olarak, iş odağımıza her zaman ve öncelikle insanı koyuyor, "insan için teknoloji" vizyonuyla hizmet vermeye devam ediyoruz. Sunduğumuz teknolojinin insan hayatındaki dönüştürücü gücüne inanıyoruz. Biz insanları sadece teknolojik ürün ve hizmetlerle buluşturmuyor, onlara iletişimden eğitime, işten eğlenceye uzanan birçok alanda teknolojinin en büyük yardımcıları olduğu bir hayat tarzı sunuyoruz" diye konuştu.

"İnsanlara "Sen yeter ki hayal et, Türk Telekom teknolojisiyle senin yanında" diyeceğiz"

Yeniledikleri iletişim stratejisi kapsamında teknolojinin insan hayatına sunduğu duygusal faydayı öne çıkaracaklarını belirten Hakan Dursun, "İnsanlara "Teknoloji senin başarmak istediğin her neyse ona ulaşman için çok önemli bir araç ve biz de Türk Telekom olarak yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz vasıtasıyla senin içindeki potansiyele ulaşmana ve hatta bu potansiyeli aşmana olanak sunuyoruz. Siz yeter ki hayal edin, bu hayalinizi gerçekleştirmek için Türk Telekom her zaman yanınızda" diyoruz" şeklinde konuştu.

Hakan Dursun, stratejilerini geliştirme aşamasında bireysel ve kurumsal kullanıcıları kapsayan birçok araştırma yaptıklarını belirtti. Dursun, "Bu araştırmalarda gördük ki, Türk Telekom olarak kullanıcıların zihninde "Türkiye'yi ileriye taşıyan marka" algısına sahibiz. İletişim stratejimize yön veren en önemli araştırma sonucu ise kullanıcıların Türk Telekom'un "hayallerini gerçekleştirmeleri için bir aracı olduğu" inancı oldu. Bundan hareketle biz de stratejimizi bu ana tema üzerine oturttuk" ifadelerini kullandı.

"Türk toprağından çıkmış bir marka olarak insanımızın azmine inanıyoruz"

Gerçek kahramanların başarı hikayelerini anlatan reklam filmleriyle yediden yetmişe tüm Türkiye'ye seslendiklerini belirten Dursun, "Türk toprağından çıkmış bir marka olarak insanımızın azmine inanıyoruz. Her insanın teknolojimiz sayesinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, imkansızı başarabileceğine inanıyoruz. İnsanların, duydukları başarı hikayelerinden ilham alması en büyük temennimiz. Buna aracı olmak amacıyla Türkiye'nin 81 ilinden gerçek başarı hikayelerine ışık tutmayı sürdüreceğiz. Türkiye azimle çalışarak hayaline ulaşma söz konusu olduğunda çok büyük bir potansiyele sahip. Bu nedenle başarı hikayesi bulmakta zorlanacağımızı düşünmüyoruz" dedi.

İnsanların teknolojiyle hayallerine ulaşabilmeleri için projeler yürütmeye devam eden Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projelerinden "İnternetle Hayat Kolay" 2013'ten bu yana 21 bin kişiyi internetle tanıştırdı ve birçok insanın internet sayesinde hayallerini gerçekleştirmesine imkan sağladı. Bu proje kapsamında Rize Çayeli'nde kendi ürettiği çayları önceden sadece eşe dosta satarak hayatını kazanmaya çalışan Ahmet Bey, aldığı internet eğitiminden sonra kendi internet sitesini açarak çaylarını internet üzerinden tüm Türkiye'ye satmaya başladı. Yine girişim hızlandırma programı "Pilot" kapsamında desteklediği 35 girişimden 21'inin şirketlerini kurdu ve 2016 yılında yaklaşık 6 milyon TL ciro elde etti. Bu girişimler mevcutta toplam 141 kişiye istihdam sağlıyor. Bir başka deyişle, insanlar küçük hayallerini gerçekleştirdiklerinde büyük bir ekonomi oluşturma potansiyeline sahip. Firma, yeni pazarlama iletişimi stratejisiyle bu ekosistemin artmasına katkıda bulunmayı, sunduğu teknolojiyle insanların hayallerini gerçekleştirmeleri için onları harekete geçirmeyi hedefliyor.

Türk Telekom'un yeni reklam filmlerinin çekimi Denizli, Rize, Antalya, Gaziantep, İstanbul ve Çanakkale olmak üzere toplam 6 ilde gerçekleştirildi. Çekimler hazırlıklarla beraber toplam 23 gün sürdü. Çekimlerde yaklaşık 100 kişilik bir ekip görev aldı. Ronaldo ve Ümmiye Hanım'ın çekimleri de Madrid ve Mersin'de gerçekleşti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim