• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Roman vekil adayından sempatik tanıtım videosu

Roman vekil adayından sempatik tanıtım videosu
AK Parti'nin İzmir'deki Roman Milletvekili Adayı Cemal Bekle, yayınlanan sempatik tanıtım videosu ile bütün İzmir'in kalbini kazandı.

AK Parti'nin İzmir'deki Roman Milletvekili Adayı Cemal Bekle, yayınlanan sempatik tanıtım videosu ile bütün İzmir'in kalbini kazandı. Milletvekili Adayı Bekle, sosyal medyada paylaşılan tanıtım videosunda kendisine en çok yöneltilen 5 soruya cevap veriyor.

AK Parti'nin İzmir'deki renkli simalarından Roman Milletvekili Adayı Cemal Bekle, sempatik bir video ile kendisini seçmenlerine anlattı. AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nın resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan tanıtım videosunda Bekle, hem kendisi ve ailesi ile ilgili bilgi veriyor hem de İzmirli seçmenin en çok merak ettiği soruları cevaplıyor. "Ben Cemal Bekle, İzmir'de doğmuş, İzmir'de büyümüş bir aileyiz. Ailemiz İzmir'e Selanik ve Girit'ten gelme... İzmirli olmak bir ayrıcalıktır, bunu da bildiğimiz için bu şehre faydalı olmak için yola çıktık" diyerek söze başlayan Bekle, sadece Romanları değil, İzmir'deki tüm toplum kesimlerini kucaklayacağını da söylüyor.

Roman olmaktan gurur duyuyorum

İzmir denilince aklına ilk olarak boyoz, Saat Kulesi ve Kordon'un geldiğini belirten Bekle, "Ama İzmir denilince en çok akla samimi insanları geliyor. Tabi ki ben Roman milletvekili adayı olarak vurgulanıyorum ki, bundan da gurur duyuyorum. Ama İzmir'in tamamını kucaklayacağımıza, İzmir'de yaşayan tüm toplumsal kesimlerin milletvekili olacağıma söz veriyorum" diyor.

Neden AK Parti?

Milletvekili adaylığı için neden AK Partiyi tercih ettiği sorusuna ise Bekle, "İnandığımız için, Ak Partiye inandığımız için, Sayın Cumhurbaşkanımıza inandığımız için" diye cevap veriyor.

Roman müziksiz olmaz

Müziği sevdiğini, hatta iyi bir müzik dinleyicisi olduğunu belirten Bekle, "Ama Romanım deyince insanlar benden iyi bir müzisyen olmamı bekliyorlar, o yok" diyor. Ancak video esprili şekilde Bekle'nin mahallesindeki Roman dostları ile oynadığı keyifli oyun havası ile tamamlanıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim