• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Roman Çocukların Gösterileri Büyüledi

Roman Çocukların Gösterileri Büyüledi
Kırklareli'nde "Bir roman yazıyorum düşüm, gerçeğim" projesi kapsamında Tevfik Fikret Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen...

Kırklareli'nde "Bir roman yazıyorum düşüm, gerçeğim" projesi kapsamında Tevfik Fikret Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Müzik Dinletisi ve dans gösterileri coşkuyla izlendi.

Kırklareli Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Vali Esengül Civelek, kamu kurum ve kuruluşların amirleri ve çok sayıda davetli katıldı. "Bir roman yazıyorum düşüm, gerçeğim" projesi kapsamında Tevfik Fikret Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen program dans gurubunun gösterisiyle başladı. Öğrenci velisi Handan Hünerli'nin duygu yüklü konuşmalarının ardından öğrenciler, ritim ve trio gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Program, Büyülü Sesler Koro Grubu'nun seslendirdiği şarkılarla sona erdi. Program sonunda Vali Esengül Civelek, öğrencileri tebrik ederek, öğretmenleri, velileri ve emeği geçenlere teşekkür etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kırklareli Valiliği başta olmak üzere, Kırklareli Üniversitesi, Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kırklareli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Kırklareli Halk Sağlığı Müdürlüğü iş birliği içinde gerçekleşen "Bir roman yazıyorum düşüm, gerçeğim" projesi ile; dezavantajlı gruptaki roman öğrencilerin eğitimine etkin bir şekilde kazandırılması, kültürel sosyal ve sportif aktiviteler içeren faaliyetlerle öğrencilerin sosyal uyum ve başarılarının arttırılması, yeteneklerinin açığa çıkarılması, sağlıklı, mutlu, nitelikli bireyler yetiştirilmesi hedefleniyor.

Roman Çocukların Gösterileri Büyüledi

Roman Çocukların Gösterileri Büyüledi

Roman Çocukların Gösterileri Büyüledi

Roman Çocukların Gösterileri Büyüledi

Roman Çocukların Gösterileri Büyüledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim