• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Roma'dan flaş Salih Uçan kararı: Gönderiliyor!

Roma'dan flaş Salih Uçan kararı: Gönderiliyor!
AS Roma'da forma giyen Salih Uçan sakatlığını atlatırken, FIFA menajeri Simone Foti'den çarpıcı bir açıklama geldi.

İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A ekiplerinden AS Roma'da forma giyen Salih Uçan sakatlığını atlatırken, FIFA menajeri Simone Foti'den çarpıcı bir açıklama geldi. Foti, deneyim kazanması için Salih'in başka bir takıma kiralanabileceğini öne sürdü.

Geçirdiği hafif sakatlık nedeniyle yaklaşık üç haftadır tedavi gören Salih Uçan, takımının bu sabahki antrenmanına katıldı.

Kulübe yakın internet sitelerinde yer verilen haberlere göre, ligin 6'ncı haftasına girilirken henüz Serie A'da forma şansı bulamayan yetenekli orta saha oyuncusunun, pazar günü deplasmanda oynanacak Juventus maçının kadrosunda yer alıp almayacağının ise şüpheli olduğu bildirildi.

Sakatlıkları süren De Rossi, Astori ve Castan'ın kadroda yer almayacağı kesinleşirken, De Sanctis'in durumunun yeniden gözden geçirileceği kaydedildi.

Öte yandan, FIFA menajeri Simone Foti, sezon başında satın alma opsiyonlu olarak 2 yıllığına Fenerbahçe'den kiralanan Salih'in, Ocak ayında başka bir takıma gönderileceğini iddia etti. 

"Ilsussidiario.net" sitesine AS Roma'yı değerlendiren Foti, sarı-kırmızılı ekibin çok akıllıca transferler yaptığını vurgularken, "İki yetenek olan Salih ve Paredes'in geleceği ne olur?" sorusuna, "İnanıyorum ki Ocak ayında onlar için önemli senaryolar hayata geçirilebilir, belki başka takımlara kiralanabilirler" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Rudi Garcia ise geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Salih'in Roma'da deneyim kazanmasını istediğini belirtmişti. Salih de, "2 yıl değil, 1 yılın sonunda takımın beni almasını sağlayacağım" demişti.

"GARCİA, FERRARİ GİBİ BİR TAKIMI ÇOK İYİ YÖNETİYOR"

Başkent ekibinin Ocak ayındaki transfer döneminde orta sahaya takviyeler yapabileceği hatırlatılan Foti, "Şu anki ekibe bakılırsa bu biraz zor gibi görünüyor, ama Roma derhal kazanma arzusunda" dedi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla AS Roma'nın kendisini şaşırtıp şaşırtmadığı sorulan Foti, "Kesinlikle hayır, çünkü takımdaki herkes çok iyi şeyler yapıyor. Bu Garcia'nın eseridir" diye konuştu.  

Garcia'nın, çok büyük bir antrenör olduğunu dile getiren Foti, "Neredeyse bir Ferrari denebilecek takımı harika bir şekilde yönetiyor" diye açıklamalarını sürdürdü.

15'er puanla ligin zirvesini paylaşan Juventus ve Roma, Pazar günü yerel saatle 18.00'da siyah-beyazlı ekibin stadyumunda karşılaşacak. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim