• BIST 9720.46
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C
  • İzmir 27 °C

Rıdvan Dilmen'den sevindirici haber

Rıdvan Dilmen'den sevindirici haber
Ameliyat olan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den sevindirici haber geldi.

Ameliyat olan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'den sevindirici haber geldi. Yaklaşık 2 saat ameliyat masasında kalan Dilmen'in doktoru LİV Hospital Tıbbi Direktörü Oktar Asoğlu, "Ünlü spor adamının sağlık durumu çok iyi. Narkozdan kurtulmasıyla birlikte ameliyat 4 saati buldu." dedi.

Bu sabah saat 09.00'da Etiler Liv Hospital'da ameliyat masasına yatan Rıdvan Dilmen'in sağlık durumunun iyi olduğu doktoru tarafından açıklandı. Hastanenin Başhekimi Op. Dr. Adil Tanık ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Liv Hospital Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Oktar Asoğlu, "Hepimizin çok sevdiği, çok saydığı, ülkemizin göz bebeklerinden sayın Rıdvan Dilmen hastanemizde bir cerrahi müdahale geçirmiştir. Boynun sağ tarafında yer alan bademcik dediğimiz bölgede bir hücresel dönüşüm şüphesi o bölge çıkartılmış. Bölgesel amaçlı lenf bezleri çıkartılarak temizlenmiştir. Bundan sonraki süreçlerde ameliyat çok başarılı geçmiştir. Yaklaşık 3 yada 4 gün hastanemizde misafir edildikten sonra kendisi tekrar aranıza dönecek. Bu birkaç günlük süre içerisinde patoloji sonuçları elimize geçtikten sonra ek bir tedavi gerekip gerekmeyeceğini arkadaşlarımızla ortak toplantıda karar vereceğiz. Güzel bir ameliyat geçirdi. Kendisinin genel durumu oldukça iyi." dedi.

Ünlü futbol adamı sabah gazetesindeki köşe yazısında da okurlarını şu satırlarla bilgilendirmişti:

"Önce okurlarım...

Siz değerli okuyucularımın bilmesini istediğim bir durum var. Muhtemelen birkaç gün içerisinde duyurulacak bir rahatsızlığım mevcut. Boynumda bir rahatsızlık tespit edildi. Önce siz bilin istedim. Güçlü kalıp dualarınızla 3 ay sürecek iyi bir tedavi dönemiyle bu yaz yazılarımla sizlerle birlikte olacağım. Tekrar mutlu ve sağlıklı bir şekilde sizlerle olmak tek dileğim. Biz de doktorlarımız sayesinde çalışacağız, inşallah toparlayacağız. Dualarınızla iyi olacağımı biliyorum. Her şey Allah'tan… Sizlerin desteğiyle biz de çalışacağız, güçlü olacağız. Herkese sevgiler, sağlıklı günler."

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim