• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Restoran Başına 1 Milyon TL Yatırım

Restoran Başına 1 Milyon TL Yatırım
Global Restoran Yatırımları Genel Müdürü Bahar Özürün, restoran başına 1 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını belirterek, 2016 yılında İstanbul,...

Global Restoran Yatırımları Genel Müdürü Bahar Özürün, restoran başına 1 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını belirterek, 2016 yılında İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir ve Antalya'da yeni şubeler açacaklarını söyledi.

Izgara et ve köfte çeşitlerinin arabada servis edilmesinden ve "parkta yemek yerken iki satır sohbet etme" kültüründen esinlenen İkiSatır'ın İstanbul'daki 4. Şubesi Beylikdüzü'nde açıldı. Hem iyi et yemek hem de sokaktan kopmamak isteyenlerin lezzet durağı olan İkiSatır'ı sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı et lezzetlerinden ayrı olarak farklı kılan en önemli unsur, restoranın içine park etmiş olan ve mutfak hizmetinin sunulduğu ızgara arabası. Slogan, grafiti ve poster gibi unsurlarla sokak kültürünü yansıtan dekorasyonu sayesinde arabadan servis edilen et ve köfte çeşitlerini iki satır muhabbet eşliğinde tadımlamak mümkün.

Global Restoran Yatırımları Genel Müdürü Bahar Özürün, 2016 yılında İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir ve Antalya'da yeni şubeler açacaklarını söyledi. İkiSatır'ın İstanbul'un tüm marka caddelerinde açılacağını belirten Genel Müdür Özürün, "Restoran başına 1 milyon TL'lik yatırımla İkiSatır konseptini hayata geçirdik. Amacımız Türk damak tadına uygun ızgara seçenekleri, fiyat politikası ve farklılaşmış konseptteki restoranlarıyla geniş bir tüketici kitlesine erişmek" dedi.

RESTORANDA SOKAK LEZZETİ

'İyi et herkesin hakkı" görüşüyle kaliteli lezzetin yanı sıra keyifli bir mekan alternatifi de sunan İkiSatır, Beylikdüzü'nde yaşayanlar için de tercih olacak. Birbirinden lezzetli ızgara et ve köfte çeşitlerinden oluşan menüsüyle Beylikdüzü İkiSatır'da açılışa özel tüm menülerde özel indirimler yapılacağı bildirildi.

Restoran Başına 1 Milyon TL Yatırım

Restoran Başına 1 Milyon TL Yatırım

Restoran Başına 1 Milyon TL Yatırım

Restoran Başına 1 Milyon TL Yatırım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim