• BIST 9524.59
  • Altın 2488.992
  • Dolar 32.5513
  • Euro 34.6547
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Resim Yarışmasında Kızlar Açık Ara Önde

Resim Yarışmasında Kızlar Açık Ara Önde
Mersin'in Tarsus ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Medical Park Hastanesi'nin "Sağlıkla Büyüyorum" başlığıyla ilkokul öğrencilerine...

Mersin'in Tarsus ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Medical Park Hastanesi'nin "Sağlıkla Büyüyorum" başlığıyla ilkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği ve "Sağlık" konulu resim yarışmasına, kız öğrenciler damga vurdu. Yarışmada ilk 3 derece ve 3 mansiyon ödülünün 5'ini kız öğrenciler aldı.

Öğrencilerin ödülleri, Medical Park Tarsus Hastanesi'nde aileler ve öğretmenlerin de katıldığı sade bir törenle miniklere teslim edildi.

Tarsus genelindeki tüm ilkokulları kapsayan yarışmaya yaklaşık 100 çocuk, pastel ve kuruboya kullanarak yaptıkları resimlerle katılmıştı. Tarsus Ressamlar Derneği Başkanı Ümit Aslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Gözen'in jüride yer aldığı yarışmada, dereceye girenler geçtiğimiz hafta yapılan değerlendirmeyle belirlenmişti. Değerlendirmeye göre İMKB İlkokulu öğrencisi Ayşe Mizan Dağseven 1'inci, Ulaş Köyü İlkokulu'ndan Adil Can Öcalır 2'nci, Lütfiye Benli İlkokulu'ndan Medice Cankuş ise 3'üncü oldu. Yarışmada mansiyon ödüllerini ise İMKB İlkokulu'ndan Beren Sıla Kılınç, Saime Özçürümez İlkokulu'ndan Fatma Çakmak ve Musa Bengi İlkokulu'nda Rüya Berilsu kazandı.

AİLELER HEYECANLANDI

Medical Park Tarsus Hastanesi'nde düzenlenen ödül törenine, çocuklar, aileleri ve öğretmenleri katıldı. Miniklere ödüllerini Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özgür Mart ve Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dönmez Dokur teslim etti. Başarılı çocuklara plaket ve başarı belgelerinin yanı sıra resim malzemeleri ve check-up paketi hediye edildi. Törende ailelerin de en az çocuklar kadar heyecanlı oldukları görüldü. Dr. Hatice Kaleli Babaoğlu, çocukların resimlerine hayran kaldığını, miniklerin resimlerde sağlık konusunu çok iyi anlattığını söyledi.

YARIŞMANIN ŞAMPİYONLARI

1.Ayşe Mizan Dağseven-İMKB İlkokulu

2.Adil Can Öcalır-Ulaş İlkokulu

3.Medine Cankuş-Lütfiye Benli İlkokulu

Mansiyon: Beren Sıla Kılınç-İMKB İlkokulu

Mansiyon: Fatma Çakmak-Saime Özçürümez İlkokulu

Mansiyon: Rüya Berilsu-Musa Bengi İlkokulu

Resim Yarışmasında Kızlar Açık Ara Önde

Resim Yarışmasında Kızlar Açık Ara Önde

Resim Yarışmasında Kızlar Açık Ara Önde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim