• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 24 °C

Reşadiye’de Kayıp Çocukların Kaçırılma İhtimali

Reşadiye’de Kayıp Çocukların Kaçırılma İhtimali
AK Parti Gurup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, kayıp çocuklar ilgili olarak yapılan çalışmaları değerlendirerek "Hiç kuşkusuz biz...

AK Parti Gurup Başkan Vekili ve Tokat Milletvekili Coşkun Çakır, kayıp çocuklar ilgili olarak yapılan çalışmaları değerlendirerek "Hiç kuşkusuz biz burada yoğunlaşıyoruz ama bir kaçırılma ihtimali de olabilir" dedi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmalarına katılan Tokat Valisi Cevdet Can ile AK Parti Gurup Başkan Vekili Coşkun Çakır, polis helikopteri ile havadan yapılan çalışmaları inceledi. Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, İlçe Emniyet Amirliği'nde heyete brifing verdi. Tokat Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Erkan Alacakurt, Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç'ın da katıldığı brifing sonrasında heyet, Kelkit Çayı kenarında yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Coşkun Çakır, 6 gündür kayıp olan Kağan ve Bayram'ın bulunması için ilk günden itibaren acil hareket müdahale ekibi oluşturularak çalışmalara başlanmış olduğunu kaydetti. Şuan için çocuklara ne olduğunun bilinemediğini ifade eden Çakır, "Biz bu süre içerisinde bundan sonra gelecek süre içerisinde içimizde hiçbir soru bırakmayacak şekilde yapabileceğimiz ne varsa bunların yapılmasını arzuluyoruz. Devlet bu günler için vardır. İnşallah iki yavrumuza en kısa sürede kavuşuruz" dedi.

"KAÇIRILMA İHTİMALİ DE OLABİLİR"

Çakır, çocukların bulunması için yapılan çalışmalarda her ihtimalin değerlendirildiğini ifade ederek, "Hiç kuşkusuz biz burada yoğunlaşıyoruz ama bir kaçırılma ihtimali de olabilir. Bunların hepsi ihtimal dahilinde bir tarafında Emniyet Genel Müdürlüğümüz bünyesinde Tokat başta olmak üzere o alanda başka bir şekilde taranıyor. Uzmanlar kendi uzmanlık alanlarına tekabül edebilecek şekilde çalışmalarını yürütüyorlar" diye konuştu.

Kriz merkezince yapılan çalışmalara emniyet, jandarma, AFAD, UMKE, TAKE, Jandarma Özel Hareket, Jandarma Komando, dalgıç polis ve Jandarma Özel Arama Kurtarma (JÖAK) personellerinden oluşan Ankara, Sivas, Ordu, Samsun, Amasya ve Tokat illerinden ekipler katılıyor. Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bölgeye gönderilen polis helikopteri de termal kameralarla arama yapıyor.

Reşadiye’de Kayıp Çocukların Kaçırılma İhtimali

Reşadiye’de Kayıp Çocukların Kaçırılma İhtimali

Reşadiye’de Kayıp Çocukların Kaçırılma İhtimali

Reşadiye’de Kayıp Çocukların Kaçırılma İhtimali

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim