• BIST 9645.02
  • Altın 2416.563
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8213
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

-“Renklerin Dili” Projesi Hayata Geçiyor

-“Renklerin Dili” Projesi Hayata Geçiyor
Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından...

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından otobüs duraklarının girilemez alanlar olarak belirlenmesi için yürütülen "Renklerin Dili" projesini Korkuteli'de hayata geçiriyor.

"Trafik Güvenliğinde Yeni Açılımlar, Hedefler Ve Çözüm Projeleri" adı altında Trafik Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen proje kapsamında Korkuteli ilçe merkezinde hatalı parklar nedeniyle oluşan trafik sıkışıklığını aşmak, sürücüleri park yapabilecekleri yerlere sevk ederek, trafiğin akışını rahatlatmak amacıyla hayata geçireceği "Renklerin Dili" Projesi önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Burdur Caddesi ile Havuzlu Kavşak arasındaki Cumhuriyet Caddesi üzerindeki yoğunlaşan trafikte uzun araç konvoylarının oluşmasını önlemek için bir bölümün de projeye dahil edileceğini belirterek, " Burdur Caddesi ile Havuzlu kavşak arasındaki başlatılan uygulama kapsamında, yolun sağ tarafı dikey boyalı park alanı ve karşıya geçiş yapılan bölümü sarı çizgiler ile boyanacak. Renklerin Dili projesinin sürücülerin trafik bilincini arttırdığını, yol kullanıcılarının trafik kuralları ve güvenliği konusunda bilgilendirilip bilinçlendirilmesi, şehir içi ve şehir dışı yollarda trafik düzeni ve akışkanlığının sağlanması, güvenli bir trafik ortamının oluşturularak trafik kazalarının önlenmesi ve sonucundaki ölüm, yaralanma ve maddi kaybın azaltılması ile trafik iş ve işlemlerinde sürecin basitleştirilmesi ve hızlandırılması olarak belirlenmiştir" dedi.

-“Renklerin Dili” Projesi Hayata Geçiyor

-“Renklerin Dili” Projesi Hayata Geçiyor

-“Renklerin Dili” Projesi Hayata Geçiyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim