• BIST 9524.59
  • Altın 2490.695
  • Dolar 32.5745
  • Euro 34.6794
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Rektör Gündoğan Kantin Açılışında Öğrencilerle Buluştu

Rektör Gündoğan Kantin Açılışında Öğrencilerle Buluştu
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) kantin açılışında öğrencilerle buluştu.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) kantin açılışında öğrencilerle buluştu.

Anadolu Üniversitesi, 2015 yılında olduğu gibi yeni yılda da öğrencilerine yönelik hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Yenilenen yüzüyle öğrencilerin kullanımına sunulan kantinin açılışına, Rektör Prof. Dr. Gündoğan'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yücel Güney, Prof. Dr. Aydın Aybar, Prof. Dr. Zafer Asım Kaplancıklı, Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr. Adnan Özcan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recai Dönmez ve fakülte öğretim elemanları katıldı.

Rektör Gündoğan, açılışın ardından bir araya geldiği öğrencilerin kantinle ilgili görüşlerini alırken, bu ortamda sınavlara hazırlık yapan öğrencilere de başarı dileklerinde bulundu. Prof. Dr. Gündoğan, ayrıca açılış öncesinde fakülte öğretim elemanlarıyla da bir araya gelerek, 2015 yılında yapılan faaliyetler ve 2016 yılında ise hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili olarak fikir alışverişinde bulundu.

ÖĞRENCİLER, DİNLENEBİLME VE DERS ÇALIŞABİLMENİN KEYFİNİ YAŞAYACAKLAR

Açılış öncesinde gerçekleştirdikleri bilgilendirme toplantısında, 2015 yılında yapılan faaliyetler ve 2016 yılında yapılması planlanan projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulunduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu kapsamda açılışını yaptıkları öğrenci kantiniyle ilgili olarak şunları söyledi:

"Bugün, yenilenen öğrenci kantinini hizmete açtık. Gerçekten güzel ve hoş bir kantin oldu. Kantin içerisinde öğrencilerimizin, nezih bir ortamda dinlenebilecekleri hatta ders çalışabilecekleri alanlar da oluşturuldu. Yenilenen öğrenci kantinimizin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim