• BIST 9792.56
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Rektör Görgün, Gebzeli Gençlere Tavsiye Verdi

Rektör Görgün, Gebzeli Gençlere Tavsiye Verdi
Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, "Kariyer ve Gelecek Yönetimi" konulu söyleşisiyle gençlerle bir araya geldi.

Gebze Belediyesinin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, "Kariyer ve Gelecek Yönetimi" konulu söyleşisiyle gençlerle bir araya geldi. Kent Meydanında bulunan kültür merkezinde gerçekleşen söyleşiye Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, İlçe Garnizon Komutanı Yarbay Mustafa Bulut, Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Albayrak, Engin Güzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Konuşmasına kendi öğrencilik yıllarını anlatarak başlayan Rektör Görgün, kariyer planı yaparken geç kalmamanın önemine değindi.

İnsanın hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini ifade eden GTÜ Rektörü Haluk Görgün, "Hayaller insanın kariyerini olgunlaştırmasında çok önemli yeri var. Tarihte iz bırakan isimlere bakarsanız hayallerinin peşinde koşan insanlar olduğunu görürüsünüz. Hayalleriniz heyecanlarınızı paylaşabileceğiniz sizi anlayacak insanlarla arkadaşlık kurun. Çevrenizdeki insanların sizin hayallerinizi engellemesine izin vermeyin. Kendinizi tanımaya çalışın ve kararlarınızı bu doğrultuda almaya özen gösterin. Sizi mutlu eden işi yapmaya çalışın ve sizi mutlu eden insanlarla arkadaşlık kurun. Hata yapmaktan korkmayın ama yaptığınız hatalardan ders çıkarmayı ve tekrarlamayı da unutmayın" dedi.

Güngör söyleşisinin son kısmını sorulara ayırdı. Programın sonunda selamlama konuşması yapan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, bu tür programlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Üniversite ve Gebze'nin bütünleşmesi için yaptığı çalışmalardan Gebze Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün'ü tebrik etti. Gebze belediye başkan yardımcısı Engin Güzel, Görgün'e üzerinde Osman Hamdi Bey Müzesi'nin fotoğrafının bulunduğu bir tablo hediye etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim