• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Rektör Gönen’in Tıp Bayramı Mesajı

Rektör Gönen’in Tıp Bayramı Mesajı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, bilim insanlarımızın, yurdumuzda ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptıkları başarılı çalışmalarla tıp bilimine katkıda bulunmalarının memnuniyet verici olduğunu belirten Gönen, "İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu bir yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi, geçmişten gelen tüm birikimleri kullanarak sürekli ilerleme içindedir. Modern Tıbbın bugün geldiği noktada sağlık alanındaki veriler, ülkemizde yapılan çalışmaların bu alanda dünyadaki gelişmeleri yönlendirici bir konuma ulaştığını göstermektedir" ifadelerini kullandı.

ESOGÜ'nün geleceğin hekim ve sağlık çalışanlarını yetiştirdiğini mesajında hatırlatan Rektör Gönen, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

" Üniversitemiz de, geleceğin hekimleri ve sağlık çalışanlarını başarıyla yetiştiren fakülte ve yüksekokulları ve Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile kentimiz ve bölgemizdeki insanlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve halkımıza daha sağlıklı bir hayat sağlamak için büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Yurtdışından da gerek hastalar gerek öğretim üyeleri tarafından talep edilen Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanemiz her geçen gün başarılarına bir yenisini ekleyerek ülkemizdeki bu alanda faaliyet gösteren kurumlar arasında saygın ve önemli bir yer edinmiştir. Üniversitemiz mensubu bilim insanlarımızın ve hekimlerimizin tıp bilimine yaptıkları katkılarla dünyada yankı bulan başarılarından büyük gurur ve mutluluk duymaktayız. İnsanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu onurlu ve kutsal mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren, gerek üniversitemiz mensubu ve gerekse yurdumuzun dört bir yanında sağlık hizmeti veren tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim