• BIST 9645.02
  • Altın 2405.586
  • Dolar 32.5906
  • Euro 34.7853
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Rekortmen Sporcudan Başkan Bakıcı’ya Teşekkür

Rekortmen Sporcudan Başkan Bakıcı’ya Teşekkür
Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk'u şampiyonalarda bir çok dalda layıkıyla temsil eden Çallı çiftini makamında ağırladı.

Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk'u şampiyonalarda bir çok dalda layıkıyla temsil eden Çallı çiftini makamında ağırladı. Çallı ailesini başarılarından dolayı tebrik eden Bakıcı, "Kazandıkları başarı Selçuk'a yakışan ve olmasını istediğimiz başarılardır. Öncü oldukları için Çallı çiftine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Selçuk Lisesi'nde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapan Meral Çallı ve paraşüt öğretmeni olan eşi Sezai Çallı'yı makamında ağırlayan Başkan Bakıcı, başarılı çifti kutladı. Çallı çiftini başarılarından dolayı tebrik eden Bakıcı, "Hocalarımızı kutluyorum. Kazandıkları başarı Selçuk'a yakışan ve olmasını istediğimiz başarılardır. Selçuk'ta son dönemde bir çok branşta gerek sanatta gerekse sporda önemli bir kazanım elde ediliyor. Bu da belediye başkanı olarak beni çok mutlu ediyor" diye konuştu. Bu konuda ilçede gençlerin yetiştirilmesi için de gayret içerisinde olunması gerektiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı, "Hocalarımız bu konu da zaten çaba harcıyorlar. Bu da bende memnuniyet oluşturuyor. Selçuk'u tanıtmanın en güzel yollarından biri de budur" dedi.

"BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Belediyenin desteklerinden dolayı Bakıcı'ya teşekkür eden Meral Çallı, Selçuk'u temsil etmekten dolayı duydukları gururu dile getirirken insanların her yaşta spor yapabileceklerini gösterdikleri için ayrıca mutlu olduklarını belirtti. Çallı, İzmir İZMAK Spor Kulübü'nün üyesi olarak Hırvatistan'ın başkenti Zagrep'te yapılan 23. Balkan Atletizim Veteranlar Şampiyonası'na katılarak ülkesine madalyalar kazandırdı.

BİRÇOK DALDA BAŞARILARI VAR

2016 yılında Istanbul'da, 13-14 Şubat'ta yapılan Salon Atletizm Veteranlar Şampiyonası'nda kendisine ait olan Türkiye rekorunu geliştirerek yeni bir rekora daha imza atan Çallı, ayrıca aynı şampiyonada yarıştığı 60 metre engelli yarışında 2. ve yine 200 metre yarışında da 2. olarak madalya kazandı. Serbest paraşüt ve yamaç paraşütü de yapan Taekwondo Milli Sporcu Meral Çallı'ya bu yarışmada en büyük desteği paraşüt öğretmeni olan eşi Sezai Çallı verdi. Eşine destek olmak için gülle ve ciritte yarışan Sezai Çallı, spora büyük önem verdiğini, bu konuda eşine destek olmaktan da büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Rekortmen Sporcudan Başkan Bakıcı’ya Teşekkür

Rekortmen Sporcudan Başkan Bakıcı’ya Teşekkür

Rekortmen Sporcudan Başkan Bakıcı’ya Teşekkür

Rekortmen Sporcudan Başkan Bakıcı’ya Teşekkür

Rekortmen Sporcudan Başkan Bakıcı’ya Teşekkür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim