• BIST 9079.97
  • Altın 2318.68
  • Dolar 32.3487
  • Euro 34.9782
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Rehber Öğretmenler Buluşuyor

Rehber Öğretmenler Buluşuyor
Alanlarında uzman olan Prof. Dr. Serdar Yıldırım, Dr. Serkan Karaismailoğlu ve Uzman Psikolog Danışmanı ve Aile Danışmanı Ferhan Bıçakçılar, Özel...

Alanlarında uzman olan Prof. Dr. Serdar Yıldırım, Dr. Serkan Karaismailoğlu ve Uzman Psikolog Danışmanı ve Aile Danışmanı Ferhan Bıçakçılar, Özel İzmir Koleji 1. Rehberlik Sempozyumu'nda rehber öğretmenlerle buluşarak eğitimcilere önemli bilgiler aktaracak.

Özel İzmir Koleji 1. Rehberlik Sempozyumu, 16 Şubat 2016 Salı günü okulun konferans salonunda gerçekleşecek. Bornova ve Bayraklı'dan çok sayıda rehber öğretmenin katılımıyla gerçekleşecek olan sempozyuma, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı'ndan Dr. Serkan Karaismailoğlu, ODTÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Serdar Yıldırım ve Uzman Psikolojik Danışman ve Aile Danışmanı Ferhan Bıçakçılar konuşmacı olarak katılacak.

Bu yıl kurum olarak ilkini gerçekleştirecekleri sempozyum nedeniyle heyecanlı olduklarını söyleyen İzmir Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Baş, "Sempozyumda rehber öğretmenlerimizin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz konuşmacılarımız bizlerle birlikte olacak. Sempozyumumuzun aynı zamanda bilgilerimizi tazeleyebilmek adına bir fırsat, yelpazenin farklı alanlarına, farklı bakışlar sunacak bir etkinlik olacağı kanaatindeyiz. Rehber öğretmenlerimizin kendilerini geliştirmesini çok önemsiyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolda tüm öğretmenlerimizi etkinliğimize davet ediyoruz" diye konuştu.

NELER KONUŞULACAK?

16 Şubat 2016 Salı günü gerçekleşecek olan sempozyumda, ilk olarak Uzman Psikolog Danışmanı ve Aile Danışmanı Ferhan Bıçakçılar, "Okul Sorunlarının Çözümünde Bilişsel Davranışçı Terapi Yöntemleri" isimli konusuyla katılımcılara bazı bilgiler aktaracak. Bıçakçılar'ın ardından Prof. Dr. Soner Yıldırım ile Dr. Serkan Karaismailoğlu, "Dijital Çağın Sosyal Beyinleri" adlı bir sunum yaparak öğretmenlere bazı bilgiler aktaracak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim