• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Recepli’ye Süt Toplama Merkezi Müjdesi

Recepli’ye Süt Toplama Merkezi Müjdesi
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Recepli, Sakallı ve Asmacık Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, Recepli, Sakallı ve Asmacık Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Mahallelilerin sorunlarını dinleyen Başkan Yardımcısı Şiyak, Recepli Mahallesi'nde yeni bir süt toplama merkezi açılacağını müjdeledi.

Yunusemre Belediyesi, kırsal anlamda hayata geçirdiği projelerle vatandaşların takdirini topluyor. Yuntdağı mahallelerinden Recepli, Sakallı ve Asmacık'ta incelemelerde bulunan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, vatandaşla da bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi. Şiyak'a Kırsal Hizmetler Müdürü Ramiz Çoban ve İşletme ve İştirakler Müdürü Semih Coşkun eşlik etti. Kırsal kalkınmayı önemsediklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Şiyak, belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şiyak, "Üreticilerimize geçtiğimiz günlerde yaklaşık 20 bin fidan dağıtımı yaptık. Lavanta üretimi için eğitimler veriyoruz. Aşılama çalışmaları ve organik tarım ile ilgili çalışmalarımızın yanı sıra Süt Toplama Merkezleri açıyoruz. Recepli, Sakallı ve Asmacık mahallelerinde yapılan çalışmaları incelemek ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek için buluştuk. Recepli mahallemize yakın zamanda süt toplama merkezi açacağız. Üreticilerimizi rahatlatacak olan çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Sakallı Muhtarı Adil Keskin mahallelerine gelip sorunları dinledikleri için Yunusemre Belediyesi'ne teşekkür etti. Belediyeyi her zaman yanlarında hissettiklerini dile getiren Muhtar Keskin, "Yunusemre Belediyemiz muhtarlık binamızı yeniledi. Mahallemize kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.

Asmacık Muhtarı Hülya Gezer de mahallelerine yaptığı çalışmalardan dolayı memnun olduklarını aktararak, "Asmacık mahallemizde halk eğitim merkezi ve Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla açılan Manisa Bezi Dokuma çalışması yapılıyor. Açılan kursta bayanlarımıza ve ekonomimize katkı sağlandı. Mahallemizde 3 bin metre karelik bir parke taşı döşeme yapıldı. Mahallemizde mahalle konağı talebimizi ilettik ve halk eğitim merkezimizin çevre düzenlemesinin talebini söyledik. Buraya kadar gelip bizlerin sorunlarını dinleyen başkan yardımcımıza ve beraberindeki heyete çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Recepli’ye Süt Toplama Merkezi Müjdesi

Recepli’ye Süt Toplama Merkezi Müjdesi

Recepli’ye Süt Toplama Merkezi Müjdesi

Recepli’ye Süt Toplama Merkezi Müjdesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim