• BIST 9079.97
  • Altın 2324.15
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9446
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Recep Canpolat: Bırak bana yazık olsun!

Recep Canpolat: Bırak bana yazık olsun!
Kosder Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Başkanı Salih Zeki Çakır'ın Deniz Haber Ajansı ve Recep Canpolat hakkında yaptığı suçlamaları, "Bırak Bana Yazık Olsun" başlığıyla yaptığı yazılı açıklama ile reddetti.

Kosder Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Çakır; 7 Ocak 2016 tarihinde Deniz Haber Ajansı'nda yayınlanan "İlginç bir profil: Salih Zeki Çakır" başlıklı yazıdan dolayı, şahsıma hitaben bir açıklama yayınlamış. 

Kosder Armatörleri ve İşletmecileri Derneği Başkanı Salih Zeki Çakır, şahsıma hitaben yaptığı yazılı açıklamayı, benim dışımda tüm yayın organlarına gönderirken, bizi VARESTE tutmuş.

Yaptığı yazılı açıklamada, Deniz Haber Ajansı'nda yayınlanan "İlginç bir profil: Salih Zeki Çakır" başlıklı köşemde kaleme aldığım yazının "İnsaf ve İzan Sınırlarını Zorlayıcı ifadeler olduğunu belirterek, Deniz Ticaret Odası Yönetimi paralelinde itibarsızlaştırma gayretleri içinde olduğumuzu" iddia etmiş.

Aynı yazılı açıklamada "daha öncelerinde de teşebbüs ettiğiniz gibi mevcut DTO yönetimi paralelinde, eş güdümünde beyhude itibarsızlaştırma gayretlerinizi Allah’a (c.c.) havale ediyorum." diyerek, Yusuf Suresi'nin 21. ayetinde yer alan “Lâ Galibe İllallah - Allah'tan başka galip yok" ayetini (elhamdülillah) not olarak düşmüş.

Salih Zeki Çakır imzasıyla yandaş sitelerde yayınlanan açıklamanın bir bölümünde ise Hak sahiplerinin yanında görünme gayretleri içinde bulunduğumuzu belirterek, ilkel gazetecilik anlayışı içinde hareket ettiğimizi ifade etmiş.

Salih Zeki Çakır'ın bana hitaben İFTİRA, ZAN, HAKARET ve NİYET OKUMA içeren açıklamasına cevap versem, kendisine yazık olacak. Cevap vermesem bana yazık olacak!

İşte böyle bir ruh hali içerisindeyim.

Salih Zeki Çakır, normal bir İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi olsaydı, İMEAK DTO Yönetimine talip olan bir muhalif liderliği misyonuna soyunmasaydı, bu yazıyı kaleme almazdım. Muhalif liderin, mevcut liderden çok daha iyi söylemleri olması gerekir. Beni donatması, beni doyurması ve talip olduğu koltuğun hakkını vereceğinin işaretini, denizcilik sektörüne göstermesi gerekir. Hiç bir stratejisi olmadan bu misyona soyunması, eleştiriyi kabul ediyor anlamı taşır.

Şimdi Salih Zeki Çakır'a sormak lazım; Daha önceleri neye teşebbüs ettim? Ne zaman sizi itibarsızlaştırma eyleminde yer aldım? Neyi kastettiğinizi açıklarsanız memnun olurum.

"Çakma Holding" konusunu kastediyorsan, o konuya hiç girmenizi tavsiye etmem, altında kalır, BOĞULURSUNUZ!

"İftiradan Allah'a sığınıyorum" diyorsunuz, ölçüsüzce İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın eşgüdümünde itibarsızlaştırma yaptığımız iddia ederek, Deniz Haber Ajansı ve şahsıma TETİKÇİ iftirasında bulunuyorsunuz.

Sureti haktan görünme gayretkeşliği içinde olduğumuzu ifade ederek, İKİ YÜZLÜ ve KİRLİ gazetecilik yaptığımızı iddia ederek, KİRALIK KALEM suçlaması yapıyorsunuz.

&             &             &

Sayın Salih Zeki Çakır, sizin şahsıma hitaben yazdığınız açıklamada; İFTİRA, ZAN, HAKARET ve NİYET OKUMA içeren ifadeleri reddediyor ve "BIRAK, BANA YAZIK OLSUN!" diyerek, size detaylı cevap vermiyorum.

"LÂ GALİBE İLLALLAH"

Recep CANPOLAT - Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim