• BIST 9548.09
  • Altın 2493.983
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.5803
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

Ravcı: "Ayaklarımızın Yere Sağlam Basması Gerekiyor"

Ravcı: "Ayaklarımızın Yere Sağlam Basması Gerekiyor"
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor, sadece 2 maç kazandık"...

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un Sportif Direktörü Ali Ravcı, "Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor, sadece 2 maç kazandık" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) idman sahasında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ali Ravcı, "Elazığ maçını iyi oynayarak kazandık. Sahada futbolcularımız elinden gelen mücadelenin en iyisini sundular. Tabi Malatya olarak büyük bir sevinç yaşadık. Taraftarımızın bizi Kömürhan Köprüsü'nde karşılayışı da hakikaten mutluluğumuzu bir kat daha arttırdı. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz" dedi.

"BİZİM İÇİN RAKİBİN ADI FARK ETMİYOR"

Ravcı, bu hafta oynayacakları Adanaspor müsabakasıyla ilgili ise, "Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor. Biz sadece üst üste 2 maç kazandık. Bu bizim mutlu ediyor. Bir çıkışımız oldu. Biz bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Dediğim gibi rehavete kapılmadan, ayaklarımızı yere sağlam basarak, taraftarımız da desteğini arkamıza alarak içeride oynayacağımız Adanaspor maçında galip gelmek istiyoruz. Kağıt üzerinde bakıldığında üst sıralarda yer alan takımlarla oynadığımız maçlar zor maçlar gibi görünüyor ama bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Yani bu oynanan maçlardan belli. Ligin en altındaki takım, en üstündeki takımı yenebiliyor. Bizim için rakibin adı fark etmiyor. Bizim sahada ne yapacağımız önemli. Bizim nasıl bir mücadele vereceğimiz önemli. O yüzden ligin lideri olmuş, ligin en altında bir takım olmuş bizim için fark etmiyor. Tek düşüncemiz, tek hedefimiz oynadığımız bütün maçları en iyi mücadeleyle kazanmak. İlerleyen haftalarda inanıyorum ki Yeni Malatyaspor çok daha iyi yerlerde olacak. Ben Elazığ maçında gösterdikleri performanstan dolayı oyuncularımı kutluyorum. Başta İrfan Hoca olmak üzere teknik heyeti de tebrik ediyorum. İnşallah bu seriyi bir şekilde devam ettiririz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim