• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Ramazan GESTAŞ ile dolu dolu geçecek

Ramazan GESTAŞ ile dolu dolu geçecek
GESTAŞ, Ramazan ayı boyunca Çanakkale merkezdeki Eski Kilitbahir İskelesi'nde her gün ücretsiz iftar yemeği verecek.

GESTAŞ, Ramazan ayı boyunca Çanakkale merkezdeki Eski Kilitbahir İskelesi'nde her gün ücretsiz iftar yemeği verecek.

İftardan sonra ise çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Fasıl, Tasavvuf, Mehteran, Hacıvat Karagöz, Meddah, Sema ve İlahi Grubu gibi etkinliklerin yanında Esat Kabaklı, Ömür Gençel, Grup Band Alaturka konser verecek; gazeteci yazar Pelin Çift, Muhammed Berdibek ve Doktor Halit Yerebakan söyleşi gerçekleştirecek.

Müslüman aleminin heyecanla beklediği, rahmet ayı Ramazan ayı, 27 Mayıs Cumartesi günü başlıyor. Çanakkale'nin deniz ulaşım şirketi GESTAŞ, bu ayda "Gestaş Ramazan Günleri" adı altında bir dizi etkinlik gerçekleştirecek. Çanakkale merkezdeki Eski Kilitbahir İskelesi'ne kurulacak sahnede 29 gün boyunca etkinlik düzenlenecek; belirli tarihlerde ünlü isimler de konuk edilecek. GESTAŞ, ayrıca Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Eski Kilitbahir İskelesi'ne (Koltuk Barınağı) bağlayacak Alınteri 8 gemisinde her gün ücretsiz iftar yemeği verecek.

27 Mayıs Cumartesi günü Ramazan ayının ilk gününde başlayacak etkinliklerde Fasıl, Tasavvuf Müziği, Folklor, Mehteran, Hacıvat Karagöz, Meddah, Sema ve İlahi Grubu gibi dinletiler ve eğlenceler yer alacak. Gestaş Ramazan Günleri'nin ünlü konukları arasında TRT 1 ekranlarından tanınan İyi fikir Programının yapımcısı ve sunucusu Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Halit Yerebakan, Türk Sanat Müziği Orkestrası Grup Band Alaturka, Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı, TRT 1 ekranlarının ünlü ismi, Gündem Ötesi programı yapımcı ve sunucusu, gazeteci yazar Pelin Çift, Besteci ve ses sanatçısı Ömür Gençel, Yeni Şafak gazetesi yazarı, 4 günde 1. Baskısı biten "Belki de bu şarkı dilimden düşmez" kitabının yazarı Muhammed Berdibek yer alıyor.

Ünlü isimler de katılıyor

Dr.Halit Yerebakan 2 Haziran Cuma, Grup Alaturka Band, 28 Mayıs Pazar, 3 Haziran Cumartesi ve 23 Haziran Cuma, Esat Kabaklı 10 Haziran Cumartesi, Pelin Çift 16 Haziran Cuma, Ömür Gençel 17 Haziran Cumartesi, Muhammed Berdibek ise 18 Haziran Pazar günü, Çanakkalelilerle buluşacak.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim