• BIST 9524.59
  • Altın 2489.764
  • Dolar 32.5509
  • Euro 34.7218
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Ramazan ayında yaşlıları unutmadılar

Ramazan ayında yaşlıları unutmadılar
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, daire başkanlarıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerine...

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, daire başkanlarıyla birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerine hayırlı Ramazanlar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşlı ve kimsesizlerin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, daire başkanları ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail - Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu'nu ziyaret etti. Ziyaretinde Genel Müdür Yardımcısı Başaran'a, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy eşlik etti. Ramazan ayı münasebetiyle huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Başaran, yaşlılarla sohbet ederek hayırlı Ramazanlar diledi.

"Onlar hepimizin aileleri"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, "Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla hepimizin anne babası olan yaşlılarımızı ziyaret ettik. Onların yüzlerini gülerken görmek, ağızlarından bir "Allah razı olsun" sözünü duyabilmek bizler için en büyük mutluluk. Yaşlılarımızla sohbet ederek hatırlarını sorduk, kendilerine Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'un selamlarını ilettik. Temizlik, bakım, ilgi ve alaka açısından gerçekten de çok iyi koşullarda misafir ediliyorlar. Buna bir kez daha şahit oldum. Başta Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, bu hizmette emeği bulunan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Elbette ki Allah kimseyi ailesinden ayrı bakıma muhtaç etmesin, ancak böyle kurumları da eksik etmesin. Onlar hepimizin aileleri, bu yüzden de el birliğiyle sahip çıkmalı ve onları ihmal etmemeliyiz" dedi.

Ramazan ayında yaşlıları unutmadılar

Ramazan ayında yaşlıları unutmadılar

Ramazan ayında yaşlıları unutmadılar

Ramazan ayında yaşlıları unutmadılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim