• BIST 9548.09
  • Altın 2498.055
  • Dolar 32.4897
  • Euro 34.5317
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Rakibine Tekme Atan Futbolcu Maçı Tribünden Takip Etti

Rakibine Tekme Atan Futbolcu Maçı Tribünden Takip Etti
Aydın'da Amatör maçta rakibinin yüzüne attığı tekme sonrası 2 yıl futboldan men ve 21 maç oynamama cezası alan Sanayispor oyuncusu Mehmet Değirmenci,...

Aydın'da Amatör maçta rakibinin yüzüne attığı tekme sonrası 2 yıl futboldan men ve 21 maç oynamama cezası alan Sanayispor oyuncusu Mehmet Değirmenci, takımının maçını tribünden takip etti. Karşılaşma öncesi Sanayispor futbolcuları rakip takımın oyuncularına ve hakeme centilmenlik adına çiçek verdi.

Aydın 1. Amatör 1. Grup ekiplerinden Sanayispor, geçen hafta sonunda yaşanan ve Türkiye'nin gündemine oturan tekme olayı sonrası bu hafta oynadıkları Bereketlispor maçında rakip takım oyuncularına ve hakeme çiçek verdi. Geçen hafta sonunda oynanan maçta Dallıcaspor oyuncusu Kayhan Karakaş'ın yüzüne attığı tekme sonrası Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 2 yıl futboldan men ve 21 maç oynamama cezasına çarptırılan Sanayispor oyuncusu Mehmet Değirmenci ise maçı tribünden takip etti. Bundan sonra hiçbir şekilde artık basın mensuplarına açıklama yapmayacağını söyleyen Mehmet Değirmenci, artık maçları tribünden takip edeceğini belirtti.

Öte yandan Serkan Balcı Sahası'nda oynanan mücadelede Sanayispor 8-0 öndeyken Bereketlispor Teknik Direktörü Mehmet Karakuş takımını sahadan çekti.

"KULÜBÜMÜZÜN ADI ÜZÜCÜ OLAYLA GÜNDEME GELDİ"

Yaşanan tekme olayı ile Türkiye'de gündeme gelmelerinin kendilerini üzdüğünü dile getiren Sanayispor Kulüp Başkanı Cevdet Küçükdemir, çiçek dağıtma fikrini yönetim kararı ile aldıklarını ifade etti. Küçükdemir, "Bu fikir bizim yönetim kurulumuzun aldığı karardır. Sadece bu maç için alınmış bir karar değildir. Biz 11 haftadır oynuyoruz ve geçen hafta yaşanan tekme olayına kadar hiçbir oyuncumuz kırmızı kart görmüş değildi. Rakiplerimizin bize karşı bakış açısı bu olaydan sonra değişmiş olabilir fakat bizim niyetimiz kötü değil biz bunu göstermek adına bu çiçek hediye ettik. Bizim niyetimiz Fair-play çerçevesi altında lig maçı oynamak ve şampiyon olmaktır. Bu hedefimiz halan de devam diyor ve Allah'ımızın izniyle olacağız. Kulübümüzün bu denli üzücü bir olayla Türkiye'ye mal olması bizi tabii derinden yaraladı" dedi.

"TEKME SIRASINDA SAHADA AMBULANS YOKTU"

Geçen hafta sonunda yaşanan tekme olayı sırasında sahada ambulansın olmadığını söyleyen Sanayispor Kulüp Başkanı Cevdet Küçükdemir, üzücü olayların yaşanmaması için amatör futbolda önem verilmesi gerektiğini söyledi. Küçükdemir, "Bu olayın televizyona yansıması ve medyaya düşmesi sonucu bu kadar gündeme geldi. Normalde bu tür olaylar amatör futbolda yaşanıyor. Ben de faal futbol yaşantımda kafama tekme yemiştim ve travma geçirmiştim. Bu sahalarda ne ambulans var, ne de güvenlik önlemleri var. Geçen hafta yaşanan tekme olayında o an sahada ambulans yoktu. Daha sonradan geldi. Allah göstermesin ya bir oyuncunun dili boğazına kaçsa ya da daha acil bir şey olsa bunun hesabını kim verecek. Kesinlikle amatör futbola önem verilmelidir. Bu tür yaşanan olaylardan sonra daha kötü şeylerin yaşanmaması adına önlemler alınmalıdır" şeklinde konuştu.

Rakibine Tekme Atan Futbolcu Maçı Tribünden Takip Etti

Rakibine Tekme Atan Futbolcu Maçı Tribünden Takip Etti

Rakibine Tekme Atan Futbolcu Maçı Tribünden Takip Etti

Rakibine Tekme Atan Futbolcu Maçı Tribünden Takip Etti

Rakibine Tekme Atan Futbolcu Maçı Tribünden Takip Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim