• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yarışmaya Damga Vurdu

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yarışmaya Damga Vurdu
Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmalarına damga vurdu Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmasında il birinciliği ve il...

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmalarına damga vurdu Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmasında il birinciliği ve il ikinciliği derecesi alan Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bölge yarışmasında Erzurum'u temsil etme hakkı elde etti.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Din Öğretim Genel Müdürlüğünün düzenlediği 7. Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışması Erzurum İl Müftülük binası Konferans salonunda yapıldı. Yapılan Yarışmaya toplam 20 İmam Hatip Lisesi katıldı.

Yarışmalar Arapça Bilgi yarışması ile başladı. A ve B grubuna 10 İmam Hatip Lisesi katıldı. Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci olurken ikinciliği Merkez İmam Hatip Lisesi, üçüncülüğü ise İspir İmam Hatip Lisesi elde etti.

Arapça metin yarışmasında ise birinci Merkez İmam Hatip Lisesi, ikinciliği Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve üçüncülüğü ise Aziziye İmam Hatip Lisesi aldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeyrek altın ile kitap verildi.

Bilgi yarışmasında İl birincisi metin canlandırma yarışmasında ise İl ikincisi olan Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Bağrıyanık, başarıda emeği geçen bütün öğretmenlere teşekkür etti.

Bağrıyanık, kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, milli ve kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, inançlı, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmayı amaçladıklarını söyledi.

Bağrıyanık, "Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisemiz Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmalarında il birinciliği ve il ikinciliği derecesi alarak bölgede Erzurum'u temsil etme hakkı elde etti. Bilgi yarışmasında il birincisi metin canlandırma yarışmasında ise il ikincisi olan okumuzun bu başarısında emeği gecen bütün öğretmenlerimize teşekkür eder öğrencilerimizi yürekten kutlayarak kendilere bölge yarışmasında başarılar dilerim. Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, okumayı şiar edinen, Milli ve manevi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, Yaratılanı Yaradan'dan ötürü sevebilen, Tabiatı tahrip değil imar eden, Sorun değil çözüm üreten, Farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen İnsana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, milli ve kültürel mirasa saygı duyan Kişilikli fertler yetiştirmek için varız. Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, milli ve kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, inançlı, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır." dedi

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yarışmaya Damga Vurdu

Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Yarışmaya Damga Vurdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim