• BIST 9079.97
  • Altın 2322.902
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.9788
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Quaresma: Türkiye'nin en büyük takımıyız

Quaresma: Türkiye'nin en büyük takımıyız
Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, şampiyonluk şanslarının yüksek olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en büyük takımıyız." dedi.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, şampiyonluk şanslarının yüksek olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en büyük takımıyız." dedi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çok güzel bir kamp döneminden geçtiklerini belirten Quaresma, "İkinci yarıda liderlik için güç depoluyoruz. Çok mutluyuz burada olmaktan, böyle bir tesiste. İkinci devreyi sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ligde liderlik koltuğunda oldukları için çok mutlu olduklarını dile getiren Quaresma, şöyle devam etti: "Bu yarış büyükler arasında devam edecek Galatasaray yarışın dışında diyemeyiz. Çok zor olacak. Son haftaya kadar devam edecek. Biz başladığımız gibi bitirmek istiyoruz." dedi.

QUARESMA'DAN MARİO GOMEZ'E: SÜPER MARİO

Golcü futbolcu Mario Gomez'le ilgili bir soru üzerine Portekizli yıldız, "Mario çok yıldız, büyük bir oyuncu. Çok fazla katkı yaptı. Özel bir oyuncu, onunla oynamak mutluluk veriyor. İlla ki bir kahramana benzetecek olursak Süper Mario diyebilirim." karşılığını verdi.

Quaresma, takımda çok iyi bir ambiyans olduğunu kaydederek, şöyle devam etti: "Takımda çok iyi bir ambiyans var. Fazla yetenekli isim var. Onlarla oynamak zevk. Oyundan çıkarken benim de kontrol edemediğim tepkiler var. Takıma yardım etmek için devamlı sakada kalmak istiyorum. Hiçbiri kasıtlı değil. Bana gösterilen saygıdan ve güvenden çok memnunum. Ve mutluyum. Bunlar benim üzerimde değişik bir baskı oluşturuyor. Sürekli mücadele etmem gerektiğini biliyorum."

Günümüz futbolcu ve kendi stiliyle ilgili de konuşan Quaresma, şu ifadeleri kullandı: "Futbol günümüzde değişkenlik gösteriyor. 4 yıl önceki ile bugünkü modern futbol farklı Ben de futbolumda değişim gösterdiğime inanıyorum. Kendi özelliklerim var. Hocamın benden beklediği, takım için kullanmam gereken çalım gibi. Bunları saha içerisinde uyguluyorum. Takım menfaati için takım oyunu oynanması gerekiyorsa buna da uyum sağlıyorum. Takımın oyunu zerinden devam etmeliyim ki kulüp de kendi hedeflerine ve şampiyonluğa ulaşsın."

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgilide Quaresma, "Şampiyonluk şansımız çok yüksek. Türkiye'nin en büyük takımıyız. Her sezon şampiyonluğa oynuyoruz. İlk yarı çok iyi işler, maçlar çıkarttık. İkinci yarı bu mücadeleyi devam ettirmeliyiz. İkinci yarıda aynı şekilde, bireysel yeteneklerin de içerisine eklendiği dönemi eklersek şampiyonluğun en büyük adayı oluruz." dedi.

Quaresma: Türkiye'nin en büyük takımıyız

Quaresma: Türkiye'nin en büyük takımıyız

Quaresma: Türkiye'nin en büyük takımıyız

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim