• BIST 9079.97
  • Altın 2302.998
  • Dolar 32.3201
  • Euro 35.1053
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

PYD'den FETÖ'ye mesaj: Birkaç ay daha sabredin, kurtulacaksınız!

PYD'den FETÖ'ye mesaj: Birkaç ay daha sabredin, kurtulacaksınız!
Günden güne kan kaybeden FETÖ, umudunu eli kanlı teröristlere bağladı. Elebaşı Gülen’in dergisi Aksiyon, PYD’li teröristlerle görüştü. Teröristler FETÖ’cülere “Yakında Türkiye’ye saldıracağız, siz de kurtulacaksınız” mesajını verdi.

FETÖ elebaşı Gülen, düzenlenen operasyonlarla büyük darbe aldı. Mali kaynaklara düzenlenen operasyon, örgütte dağılma sürecini başlattı. FETÖ'cüler arasında hızla yayılan endişenin önüne geçmek isteyen elebaşı Gülen, haftalık yayınladığı videolarla "Yakında güzel günler gelecek" mesajları vererek, örgüt üyelerinin motivasyonunu yüksek tutmaya çalıştı. 

KARARGAHLARI DOLAŞTI

Moral çöküntüsünün önüne geçmek için Aksiyon dergisi düğmeye bastı. Türkiye sınırını aşarak PYD mevzilerine giden dergi muhabiri, teröristler tarafından ağırlandı. Sivil halkı katleden, Şam rejimiyle işbirliği yapan teröristlerin mevzilerini tek tek dolaşan muhabir, bir de röportaj yaptı. Dergide yayımlanan o röportajda, skandal ifadeler yer aldı. 

BİRKAÇ AY SABREDİN

PYD'nin sözde komutanının, Türkiye'yi tehdit eden sözleri ve Güneydoğu'da hendek kazıp mahalleleri savaş alanına çeviren teröristlere kış şartları nedeniyle yardıma gelemedikleri ifadeleri sansürsüz şekilde yer aldı. Baharda Türkiye'ye geçeceklerini söyleyen PYD'li terörist, Rojava'daki deneyimlerine de vurgu yaptı, "Birkaç ay daha sabredin" mesajı gönderdi. Terör örgütü PYD'nin propagandasını yapan FETÖ'cüler de PYD'li teröristlerin PKK'ya yardım edeceği haberiyle umutlandı. 

SEÇİMLERDE İŞBİRLİĞİ YAPMIŞLARDI

FETÖ'nün PKK ile birlikte hareket ettiği daha önce defalarca gündeme gelmişti. Özellikle Güneydoğu'da beraber hareket eden örgüt, HDP'nin barajı aşması için de ittifak yapmıştı. 

İKİSİNİN DE DİLİ AYNI

7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde FETÖ'nün üst düzey 'abi' ve 'ablaları' örgüt üylerine "HDP'ye oy atın çağrısı yaparken", PKK'nın sözde komutanlarından Duran Kalkan ve Murat Karayılan bölgede yaşayan vatandaşın mutlaka HDP'ye oy atması gerektiğini aksi taktirde sonuçlarının ağır olacağını söyleyerek açıkça tehditler savurmuştu. 

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim