• BIST 9693.46
  • Altın 2508.912
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7586
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Pütürge İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Pütürge İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi
Toplantı AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Teşkilat Başkanı Nadir Çalık, İlçe Başkanı Mikail Sülük, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe meclis...

AK Parti Pütürge İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.

Toplantı AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Teşkilat Başkanı Nadir Çalık, İlçe Başkanı Mikail Sülük, ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe meclis üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti teşkilatının her ay tüm ilçelerde düzenli olarak toplantılar yaptığını ifade etti. Malatya teşkilatının AK Parti'nin kurulduğu günden beri örnek gösterilen bir teşkilat olduğunu belirten Kahtalı, "Biz Malatya teşkilatı olarak il yönetimimizle, ilçelerimizle, belediye başkanlarımızla, meclis üyelerimizle, mahalle başkanlarımızla büyük bir ekibiz. Bu minvalde gereken tüm çalışmalarımızı hazırladık. Genel Merkez ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan gelecek "Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi" ile alakalı kararı beklemekteyiz. Ülkemizin kaçınılmaz en büyük gerçeği başkanlık sistemidir. Doğrudan halktan yetkiyi almış bir başkan, hızlı karar mekanizmasının işlediği, kuvvetler ayrılığı ile suistimalin olmayacağı ve hepsinden önemlisi istikrarlı bir ortamın temin edileceği tek sistem başkanlık sistemidir" şeklinde konuştu.

2014 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Pütürge'nin yüzde 86 oy oranı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdiğini aktaran Kahtalı, "Tüm vatandaşlarımızı 7 Mayıs günü Kapalı Çarşı Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

Pütürge İlçe Başkanı Mikail Sülük ise göreve geldikten sonra ilçe halkıyla ilçe içe olduklarını, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Pütürge İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Pütürge İlçe Danışma Toplantısı Gerçekleştirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim