• BIST 8977.96
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 22 °C

Pütürge Belediyespor Fildişili oyuncu transfer edecek

Pütürge Belediyespor Fildişili oyuncu transfer edecek
Bölgesel Amatör Lig'in temsilcisi Pütürge Belediyespor Kulüp başkanı Necmettin Akdağ, transferde 2 Fildişili oyuncuyla temas halinde olduklarını belirterek,...

Bölgesel Amatör Lig'in temsilcisi Pütürge Belediyespor Kulüp başkanı Necmettin Akdağ, transferde 2 Fildişili oyuncuyla temas halinde olduklarını belirterek, "Transferde görüştüğümüz prensipte anlaştığımız isimler var. İki Fildişili genç yabancı santrafor ile temas halindeyiz" dedi.

Bölgesel Amatör Lig'in temsilcisi Pütürge Belediyespor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktörlük görevine Nihat Bayındır'ı, Sportif Direktörlüğe ise İsmail Karaman'ı getiren siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları hız kazandı.

Kulüp başkanı Necmettin Akdağ yaptığı açıklamada yerli oyuncuların fiyat artırmasına dikkati çekerek,

Mevcut futbolcularının kendilerini üzdüğünü söyledi. Akdağ,"Gençlerimiz bizi maalesef üzüyor. Dışarıda oynadıkları rakamın iki katını bizden talep ediyorlar. Başka kulüplerin kendileriyle ilgilendiklerini öne sürerek fiyat artırmaya çalışıyorlar. Biz Malatyalı gençlerden kurulu bir takım kurmanın sözünü vermiştik sözümüzde durmak istiyoruz. Ama bu şekilde zor. Teknik heyetimizle birlikte inşallah güçlü ligde üst sıraları zorlayan bir takım oluşturacağız. Malatya'mızı önümüzdeki sezon en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Spor camiası ve kamuoyu bizlere destek sözü veriyor " dedi.

"İşimiz sizlerle bitti demedik"

Temas halinde oldukları yabancı oyuncuların da olduğunu kaydeden başkan Akdağ, "Transferde görüştüğümüz prensipte anlaştığımız isimler var. İki tane Fildişili genç yabancı santrafor ile temas halindeyiz. Önümüzdeki günlerde bu oyuncularla daha detaylı bir görüşme gerçekleştirip sonuca varmak istiyoruz. Yine santrafor arkasında yetenekli 10 numara pozisyonunda oynayabilecek yerli bir isimle anlaştık. Kendisi daha önce 3. Ligde oynamış Sivaslı bir oyuncu. Zaten mevcut kadromuzda bulunan hiçbir oyuncuya da işimiz sizlerle bitti demedik. Kalmak isteyen verimli olacağını düşünen oyuncularımızla da yolumuza devam edeceğiz. Ramazan bayramından sonra inşallah yaz futbol okulumuzu da açmış bulunacağız. Altyapıyı biran önce hazırlamamız lazım. Yeni Malatyaspor'a geçtiğimiz günlerde bir teklif sunmuştuk. Biz kendilerine pilot bir takım olmayı düşünüyoruz. Kulüp başkanı Adil Gevrek ile görüşmemiz oldu. Yönetim kurulu ile yapacakları toplantının ardından bizlere aldıkları kararla ilgili geri dönüş yapacaklarını söylediler" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim