• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 26 °C

Putin’den ilham alınan parfüm satışta, Ruslar, artık “Putin kokabilecek”

Putin’den ilham alınan parfüm satışta, Ruslar, artık “Putin kokabilecek”
Rusya'da bir parfüm üreticisi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den esinlenerek hazırladığını belirttiği bir parfüm üretti.

Rusya'da bir parfüm üreticisi, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den esinlenerek hazırladığını belirttiği bir parfüm üretti. Rusya'da dün satışa çıkan parfüm sayesinde Putin hayranları, artık "Putin'den ilham alınan parfümü" kullanabilecekler. Parfüm şimdilik sadece erkeklerin kullanımı için ve sınırlı sayıda üretildi; ancak önümüzdeki yıl kadın parfümü olarak da üretilmesi planlanıyor. Putin'in sevdiği esansları içeren parfüm, "yumuşak ama bir o kadar da keskin" bir kokuya sahip diye tarif ediliyor.

Rusya Devlet Başkanı Putin'den ilham alınarak üretilen parfüm Rusya'da dün itibariyle satışa çıktı. Putin'den esinlenip "Leaders Number One" adlı parfümü üreten Vladislav Rekuno, bu kokuyu yumuşak fakat keskin olarak tarif ediyor. Parfümün 100 mililitresinin fiyatı ise 6 bin ruble, yani yaklaşık 252 TL.

PUTİN'E DE HEDİYE ETMEYİ UMUYORLAR

'Leaders Number One" adlı parfüm, şık bir siyah kutu içerisinde tüketiciye sunuluyor. Parfümün şişesinde Rus liderin silueti yer alıyor ve İngilizce "Putin'den ilhamla" yazıyor. Sputnik ajansında yer alan habere göre; limon, bergamot, frenk üzümü ve köknar kozalağı esanslarından oluşan parfüm, Moskova'daki ünlü GUM mağazasından alınabiliyor ya da internet üzerinden sipariş edilebiliyor.

Almanya ve Çin'den sipariş aldığını söyleyen stant çalışanları, Putin'e de bir şişe parfüm hediye etmeyi umuyor. Sınırlı sayıda sadece 2 bin şişe üretilen parfümün, gelecek yıl da kadın versiyonunun satışa sunulması planlanıyor. Satışlardan elde edilen gelirin bir kısmı ise engelli çocuklara yardım için kullanılacak.

'YUMUŞAK OLDUĞU KADAR KESKİN'

Parfümün üreticisi Vladislav Rekunov, kokuyu tarif ederken, "Bu samimi ve dokulu bir koku. Hem yumuşak hem keskin" diyor. Rus Komsomolskaya Pravda, gazetesine konuşan Rekunov'a göre, kadınlar bu kokuyu erkeklerden daha fazla sevebilir. Rekunov, parfümün ilk sıkıldığında turunçgil ağırlıklı kokabileceğini fakat aslında odunsu esansların ağırlıklı olduğunu ifade ediyor.

Parfüm, Putin hayranları için mükemmel bir yılbaşı hediyesi olabilir. Daha önce üretilen "Putin konseptli" ürünler arasında tişörtler, kupalar, magnetler ve telefon kapları gibi eşyalar yer alıyor.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim