• BIST 9548.09
  • Altın 2498.785
  • Dolar 32.4956
  • Euro 34.5451
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 25 °C

"Pusu kurdu, takip etti, 27 kez bıçakladı"

"Pusu kurdu, takip etti, 27 kez bıçakladı"
ki yıllık hostes B.Ç, hukuk fakültesi öğrencisi eski erkek arkadaşı tarafından 27 yerinden bıçaklandı. Hastanedeki tedavisi süren genç kadın, "Tek dileğim, şiddete maruz kalan kadınlara yardım edilmesi, devletin de bunun arkasında durması. Adalete güveniy

Kartal'da, 25 yaşındaki hostes, üniversite öğrencisi olan eski erkek arkadaşı tarafından 27 yerinden bıçaklandı. Genç kadın hastanede tedavi altına alındı. Şüpheli T. M. olay yerinden kaçtı. 

Tedavi gördüğü hastanede konuşan B.Ç.'nin anlattığına göre olay şöyle gelişti.

İki yıllık hostes B.Ç., 29 Ağustos Cumartesi günü evinin yakınında bulunan kuaföre gitti. Bu sırada Hukuk Fakültesi öğrencisi T.M. (23) de kuaförün bulunduğu apartmana girerek bir süre burada bekledi. Daha sonra T.M. kuaförden çıkan B.Ç.'yi takip ederek bıçakla saldırdı. Genç kadını 27 yerinden bıçaklayan T. M. olaydan sonra kayıplara karıştı.

B.Ç. hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da şüpheli T.M. hakkında "Adam yaralamak" suçundan soruşturma başlattı.

‘İYİ NİYETİMDEN GERİ ALMIŞTIM ŞİKAYETLERİMİ’

Olaya ilişkin hastane odasında konuşan B.Ç., "T. M. 1,5 yıldır erkek arkadaşımdı. 1,5 yıl darbeye maruz kaldım. Birçok kez kendisinden şikayetçi olmuştum. Yüzümü morarttı, burnumu kırdı, dudağımı patlattı. Bu şekilde şikayetlerim olmuştu ama iyi niyetimden geri almıştım şikayetlerimi” dedi.

‘SIRTIMDAN BIÇAKLAYIP DEVAM ETTİ’

İlişkisinin ardından sosyal medya üzerinden Cenk adlı biri ile konuştuğunu söyleyen B.Ç., "Cenk beni daha önceden tanıdığını söyledi. Eski kullandığım bir numaramı bana göndererek eskiden arkadaş olduğumuzu ispatlamaya çalıştı. Çok ısrar edince, ben de kendisiyle bir kahve içebileceğimi söyledim. Kuafördeydim, 'Geldin mi?' diye sordum. Aşağıda olduğunu söyledi. Baktım ama kimseyi göremedim. Kimseyi göremeyince de yukarı doğru çıktım, markete doğru. Sonra arkamdan bir koşma sesleri duydum. Arkamı döndüğümde T.M. beni sırtımdan başlayıp bıçaklamaya devam etti" diye konuştu.

‘ADALETE GÜVENİYORUM. UMARIM ADALET YERİNİ BULACAK’

Genç kadın, olayın ardından yaşananları ise "Kendimden geçmiştim. Etrafımdaki insanlar yardım etmeye başladılar, ambulans geldi. 1 gün yoğun bakımda kaldım. Şükürler olsun şu anda iyiyim. Tek dileğim, şiddete maruz kalan kadınlara yardım edilmesi, devletin de bunun arkasında durması. Adalete güveniyorum. Umarım adalet yerini bulacak" sözleriyle ifade etti.

‘DAHA ÖNCE DE TEHDİT ETMİŞ’

Öte yandan, T.M.'nin geçtiğimiz Şubat ayında B.Ç.'yi bir tartışma esnasında bıçakla tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında dava açıldığı ortaya çıktı. Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki davada "Silahla tehdit" suçundan hakkında 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istenen T.M.'nin sanık olarak yargılanacağı dava önümüzdeki günlerde görülecek 

ŞÜPHELİNİN APARTMANA GİRİŞ ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olayın olduğu gün şüpheli T.M.'nin kuaförün bulunduğu apartmana giriş ve çıkış anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, T.M.'nin apartmandan hızlıca çıktığı görülüyor. Bıçaklama anı bu kameraların görüş alanına girmiyor, ancak etraftaki vatandaşların olayın olduğu yöne doğru koşturmaları ve çevrede yaşanan panik de görülüyor.

(Serpil KIRKESER - Arzu KAYA / DHA)

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim