• BIST 9524.59
  • Altın 2521.586
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.5645
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C

Pursaklar’da 23 Nisan Coşkusu

Pursaklar’da 23 Nisan Coşkusu
Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Törenlere katılan Başkan Çetin, "Çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Pursaklar Altınova İlkokulu'nda düzenlenen programa Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, idareciler, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, protokol konuşmaları, okunan şiirler ve halk oyunları gösterisi ile devam etti. Programda konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Yavrularımız geleceğimizin teminatıdır. Devletimizin, milletimizin bekası, dinimizin yüceltilmesi onlara bağlıdır. Geçmişimizi, inancımızı, geleneklerimizi, göreneklerimizi, değerlerimizi unutmaz, bunlara sahip çıkarsak daha güçlü oluruz. Bu yavrularımızı yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. TBMM'nin 96. kuruluş yıldönümü ile tüm dünya çocuklarının bayramını tebrik ediyorum" diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından halk oyunları gösterisini izleyen davetliler, öğrencileri ayakta alkışladı. Programın sonunda Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Çocuk Bayramı'nda Mülteci Olmak" isimli resim yarışmasında derece giren öğrencilere hediyeleri verildi. Programın sonunda okul öğrencileri tarafından yapılan Hayatımdaki Meslekler Sergisinin açılışını yapan protokol üyeleri, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Dehalar Koleji tarafından Saray Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 23 Nisan programına da katılan Çetin, öğrencilerle yakından ilgilenip bayramlarını kutladı.

Pursaklar’da 23 Nisan Coşkusu

Pursaklar’da 23 Nisan Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim