• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Pursaklar Devlet Hastanesi Yükseliyor

Pursaklar Devlet Hastanesi Yükseliyor
Pursaklar Devlet Hastanesi'nde temel atma işleminin ardından çalışmalara hız verildi.

Pursaklar Devlet Hastanesi'nde temel atma işleminin ardından çalışmalara hız verildi.

Olumsuz hava şartlarına rağmen yapımı devam eden hastane inşaatında büyük bir mesafe katedildi. 150 yatak kapasiteli Pursaklar Devlet Hastanesi için kazmalar vuruldu, betonlar atıldı. İlçenin en büyük ihtiyacı olan devlet hastanesi için yoğun mesai harcayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, olumsuz hava şartlarına rağmen hastane inşaatının iyi bir şekilde ilerlediğini söyledi.

Pursaklar Kapalı Spor Salonu çaprazında üç blok halinde tasarlanan devlet hastanesinin birinci blok temel atma işleminin ardından tabla betonları atılmaya başlandı. Yüklenici firma, demir bağlamaları ve beton atımına hız verdi.

Bloklardan bir tanesinin birinci kat kolon demirleri ve beton atma işlemi tamamlanırken diğer blokların demir bağlama işi devam ediyor. Hava koşulları el verdikçe beton atımını ve hafriyat çalışmalarını sürdürecek olan işçiler belirlenen sürede hastane inşaatını tamamlayacak.

"OLUMSUZ HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN İNŞAAT GÜZEL İLERLİYOR"

Devlet hastanesi inşaatını yakından takip eden Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, yüklenici firma ile sürekli diyalog halinde olarak çalışmaların hızlı bir şekilde devam etmesini istiyor. "Pursaklarlı hemşehrilerim bir an önce hastaneye kavuşmalı" diyen Başkan Çetin, "Hamdolsun hastane inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Bizler Tebessüm Şehrimiz için ne söylediysek onu yaptık. Hiçbir zaman da yapamayacağımız bir işin sözünü vermedik. İlçemiz için en büyük eksiğimiz devlet hastanesiydi. Bunun temeli atıldı, inşaat hızla yükseliyor. Bizler yakından takip ediyoruz. Çünkü hemşerilerimiz bir an önce hastaneye kavuşmalıdır. Nüfusumuz her geçen yıl artıyor. 2016 itibariyle resmi olarak 133 bini geçen bir nüfusa sahibiz. Nüfus artınca ihtiyaçlar da artıyor. Çok güzel projelerimiz var. Bunları teker teker hayata geçireceğiz. Bizler her zaman hemşehrilerimizin taleplerine kulak verdik. Oturduk, birlikte istişare ettik. Eksikleri tespit edip, bunları teker teker giderdik. Bundan sonra da bu şekilde devam edeceğiz. Hep birlikte güzel ilçemizi geleceğe taşıyacağız. Her zaman söylediğim sözü tekrar etmek istiyorum. Bizler hemşehrilerimize hizmetkarız. Onlardan dua bekliyoruz" ifadelerini kaydetti.

Pursaklar Devlet Hastanesi Yükseliyor

Pursaklar Devlet Hastanesi Yükseliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim