• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Pursaklar Belediyesi’nden Güvenlik Güçlerine Anlamlı Destek

Pursaklar Belediyesi’nden Güvenlik Güçlerine Anlamlı Destek
Pursaklar Belediyesi, Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarını kahramanca sürdüren güvenlik güçlerine dualar eşliğinde 1 TIR ihtiyaç...

Pursaklar Belediyesi, Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarını kahramanca sürdüren güvenlik güçlerine dualar eşliğinde 1 TIR ihtiyaç malzemesi gönderdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ülkenin bekası için terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerini unutmadı. Hazırlanan proje ile içerisinde içme suyu, temizlik ürünleri gibi ihtiyaç malzemelerini taşıyan TIR, güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere Tebessüm Çarşısı önünde yapılan sade bir törenle uğurlandı. Uğurlama törenine Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabakasaloğlu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Törende konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ülkemizin bekası için gece gündüz demeden terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirterek, "Kardeşlerimizin su ve temizlik ürünleri gibi birtakım ihtiyacı olduğunu öğrendik. Bu ihtiyaçları karşılamak üzere bir TIR dolusu malzeme gönderiyoruz. Bir de öğrencilerimizin polis abileri için yazdıkları duygu dolu mektupları gönderiyoruz. Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize şifa versin, güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun. Dualarımı her zaman kardeşlerimizle" dedi. Kaymakam İhsan Kara da yaptığı konuşmada "Maddi ve manevi desteklerimizi gönderiyoruz" diyerek güvenlik güçlerinin yanında oldukları mesajını verdi.

Konuşmaların ardın kendi elleriyle TIR'ı yükleyen Başkan Çetin ve beraberindekiler, topluca yapılan duanın ardından TIR'ı uğurladı.

Pursaklar Belediyesi’nden Güvenlik Güçlerine Anlamlı Destek

Pursaklar Belediyesi’nden Güvenlik Güçlerine Anlamlı Destek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim