• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Pursaklar Belediye Bülteni İlçe Halkının Beğenisini Kazanmaya Devam Ediyor

Pursaklar Belediye Bülteni İlçe Halkının Beğenisini Kazanmaya Devam Ediyor
Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, "Belediye bültenimiz, yayınladığımız kitaplar, dergiler ve broşürlerle hizmetlerimizi halkımıza...

Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, "Belediye bültenimiz, yayınladığımız kitaplar, dergiler ve broşürlerle hizmetlerimizi halkımıza en iyi şekilde ulaştırma gayretindeyiz. Bu şekilde hemşehrilerimiz hem yapılan çalışmalardan haberdar oluyor hem de onları okumaya teşvik ediyoruz" dedi.

Pursaklar Belediye Bülteni, yeni yüzü ve anlaşılabilir haberciliğiyle ilçe halkının beğenisini kazandı. Belediyenin yaptığı çalışmalar bülten ile ilçe halkına ücretsiz olarak ulaştırılıyor.

Yıllardır belediye çalışmalarını bülten olarak halka duyuran Pursaklar Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü, 2015 yılında yeni mizanpaj ve ulusal gazete boyundaki bültenlerle yayınlarına devam etti. Kolay ve anlaşılabilir haber diliyle belediyenin çalışmalarına ve ilçedeki kurumların faaliyetlerine yer verilen Pursaklar Bülteni ilçe halkı tarafından yakından takip ediliyor. Aylık 20 sayfa şeklinde çıkartılan belediye bülteninde eğitimden kültüre, spordan sağlığa, alt yapıdan yatırımlara kadar hemen her konudaki bilgi ve çalışma, Pursaklar halkı ile paylaşılıyor. Pursaklar Belediyesi, gazete, dergi, kitap gibi birçok yayıncılık hizmetiyle de ilçe halkını okumaya teşvik ediyor. Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı ve Pursaklar Bülteni Genel Yayın Yönetmeni Nedim Erçetin yaptığı açıklamada "Belediye bültenimiz, yayınladığımız kitaplar, dergiler ve broşürlerle hizmetlerimizi halkımıza en iyi şekilde ulaştırma gayretindeyiz. Bu şekilde hemşehrilerimiz hem yapılan çalışmalardan haberdar oluyor hem de onları okumaya teşvik ediyoruz" dedi.

Pursaklar Belediye Bülteni İlçe Halkının Beğenisini Kazanmaya Devam Ediyor

Pursaklar Belediye Bülteni İlçe Halkının Beğenisini Kazanmaya Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim