• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 10 °C

PTT’nin kuruluşunun 176’ncı yılı

PTT’nin kuruluşunun 176’ncı yılı
PTT'nin kuruluşunun 176'ncı yıl dönümü, PTT Tekirdağ Baş Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı.

PTT'nin kuruluşunun 176'ncı yıl dönümü, PTT Tekirdağ Baş Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başmüdür Cafer Ersoy PTT şubesinde işlem sırası 176 olan müşteri Nurten İlhan'a PTT Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen hediye paketini takdim etti ve 15 Temmuz şehitleri anısına PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan pulu hediye etti.

PTT'nin kuruluşunun 176'ncı yılı vesilesiyle Tekirdağ PTT Başmüdürü Cafer Ersoy ve PTT çalışanları, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan'ı makamında ziyaret etti. Başmüdür Cafer Ersoy ile bir süre görüşen Vali Mehmet Ceylan, PTT'nin kuruluşunun 176'ncı yılını kutlayarak PTT çalışanlarına başarılar diledi.

Başmüdür Cafer Ersoy da, Türkiye'de 2015 yılında basılan pul albümünü ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri için hazırlanan "İlk Gün" zarfını Vali Ceylan'a hediye etti.

Daha sonra, PTT Tekirdağ Başmüdürlüğü'nde basın mensuplarını kabul eden Tekirdağ PTT Başmüdürü Cafer Ersoy burada yaptığı açıklamada, PTT'nin 1840 yılında kurulduğunu belirterek, "Bu yıl 176'ncı yıl dönümümüzü tüm personelimiz ile beraber idrak ediyoruz. Onun için çeşitli törenlerimiz var, bu kapsamda PTT Genel Müdürlüğümüzce sekizincisi düzenlenen Hikaye ve Şiir Yarışması'nda Çerkezköy PTT Müdürlüğü Personelimiz Seyhan Yılmaz, Türkiye birincisi olmuştur ve kendileri dün genel müdürlüğümüzde düzenlenen resepsiyonda, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın ve Genel Müdürümüzün elinden ödülünü almıştır. Çorlu Dağıtım Merkez Müdürlüğü bünyesinde çalışan arkadaşımız Ahmet Altınok ise posta dağıtım performansı bakımından Türkiye ikincisi olmuşlardır. Dünkü resepsiyonda kendilerine başarı belgesi takdim edilmiştir" dedi.

Cafer Ersoy, konuşmasının devamında bütün PTT çalışanlarının yıl dönümlerini kutlayarak, "PTT'mizin 176'ncı kuruluş yıl dönümü münasebeti ile tüm şehitlerimizi, PTT'de çalışıp vefat eden ve halen hayatta olan tüm personelimizi saygıyla anıyoruz. 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi bu vesile ile tüm personelim adına saygıyla bir kez daha yad ediyor hepsine şükranlarımızı arz ediyoruz" diye konuştu.

Başmüdür Cafer Ersoy, PTT şubesinde işlem sırası 176 olan müşteri Nurten İlhan'a PTT Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilen hediye paketini takdim etti ve 15 Temmuz şehitleri anısına PTT Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan pulu hediye etti.

PTT’nin kuruluşunun 176’ncı yılı

PTT’nin kuruluşunun 176’ncı yılı

PTT’nin kuruluşunun 176’ncı yılı

PTT’nin kuruluşunun 176’ncı yılı

PTT’nin kuruluşunun 176’ncı yılı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim