• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

PTT'nin kart bizden kampanyasına en fazla turistler ilgi gösteriyor

PTT'nin kart bizden kampanyasına en fazla turistler ilgi gösteriyor
PTT'nin "Kart bizden, göndermesi sizden" kampanyasına en fazla ilgiyi turistler gösteriyor.

PTT'nin "Kart bizden, göndermesi sizden" kampanyasına en fazla ilgiyi turistler gösteriyor.

PTT'nin milli, dini bayramlar, özel günler ve yılbaşında kartpostal gönderme geleneğini sürdürmek için 7 yıldır sürdürdüğü "kart bizden" kampanyasına Antalya Manavgat'ta en fazla yerleşik yabancılar ve tatile gelen turistler ilgi gösteriyor.

Kartpostal gönderme alışkanlığının, cep telefonu mesajı, SMS ve elektronik posta ile gönderilen mesajlara yenik düştüğü belirtiliyor. PTT'nin Antalya bölgesinin tanıtımı için gönderdiği Manavgat Şelalesi, Düden Şelalesi, Aspendos Antik Tiyatro, Apollon Tapınağı, Kekova Antik Kent, Termessos Antik Kent, Xanthos Antik Kent, Myra Antik Kent, Noel Baba Müzesi, Çıralı, Olimpos, Alanya Kalesi, Patara Meclisi, Side Limanı, Kurşunlu Şelalesi, Antalya Yivli Minare, Side Plajı, Yörük hayatı resimleri, Side Antik Tiyatro ve Selçuklu dönemi eserlerinin yer aldığı kartlara turistlerin yoğun ilgi gösterdiği belirtiliyor.

PTT Manavgat Şube Müdürü Hilmi Çalışkan, kart bizden kampanyasına en fazla ilgiyi turistlerin gösterdiğini söyledi. Bölgeye gelen başta Almanlar olmak üzere Avrupalı turistlerin ziyaret ettikleri yerlerin kartpostallarını yakınlarına göndermenin tutku olduğunu belirten Çalışkan, şunları kaydetti: "Turistlerin yoğun talebi ve ilgisi nedeni ile sergilediğimiz kart kısa sürede bitiyor. Avrupalılar tatile geldiklerinde ilk iş bulundukları yerle ilgili bir karta duygularını yazarak ülkelerine gönderiyor. Bu çoğu zaman çok sayıda oluyor. Ben buradayım diyerek yakınlarına kartları gönderiyor. Buda bir anlamda ülkemizin tanıtımı oluyor. Aynı zamanda ben şu tarihte buraları gezdim diyerek tarihe tanıklık ediyorlar. Kartların yüzde 97'sini turistler gönderiyor diyebiliriz. Yoğun talep var turistlerden."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim