• BIST 8906.5
  • Altın 2239.313
  • Dolar 32.3406
  • Euro 35.1207
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

PTT’den Vali Güvençer’e ziyaret

PTT’den Vali Güvençer’e ziyaret
PTT'nin 176. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde PTT Başmüdür Vekili Bilal Özlü ve Kısım Müdürleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i...

PTT'nin 176. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde PTT Başmüdür Vekili Bilal Özlü ve Kısım Müdürleri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette PTT Başmüdür Vekili Bilal Özlü, Vali Güvençer'e PTT'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle Genel Müdürlük tarafından hazırlanan albüm ve 15 Temmuz Şehitleri anısına özel basılan zarf hediye etti.

PTT Başmüdürü Vekili Bilal Özlü ziyarette yaptığı konuşmada, "PTT'mizin 176. kuruluş yıl dönümüyle birlikte 17 ilçemiz ve Manisa merkezde toplam 460 personelle hizmet vermekteyiz. Genel anlamda son yıllarda kargo hizmetleriyle Manisa'da güzel adımlar atıldı, gerçekten iyi sonuçlar aldık. Bunun yanında önümüzdeki dönem evrensel posta hizmeti adı altında, haftanın belirli günlerinde nüfusu az olan yerleşim yerlerinde vatandaşın ayağına hizmet götürülecek. Nüfusu 2 bine yakın olan yerlerde haftada bir, belirli saatlerde mobil araçlarımız gidip vatandaşın hizmeti ayağına götürecek. Bizzat o saatlerde vatandaşın elektrik, su, havale her türlü işini yapacak. Bu hizmet, nüfus sayısına göre nüfusu 3 bine yakın olanlarda haftada iki gün, 5 bine yakın olanlarda da haftada beş gün mobil araçlarımızla verilecek" dedi.

PTT'nin bu yıl bir onur yılı daha olduğunu belirten Özlü, 20 Eylül 2016 tarihinde 26. Dünya Posta (UPU) kongresinin PTT tarihinde ilk defa Türkiye'de yapıldığını söyledi.

Öte yandan Manisa'da bina yönünden sıkıntılarının olduğunu dile getiren Özlü, Laleli Mahallesinde yapılacak olan Yunusemre PTT Müdürlüğü için Yunusemre Belediyesi ile ortak çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvençer ise "Başta Manisa çalışanları olmak üzere tüm PTT Genel Müdürlüğü çalışanlarının 176'ıncı kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Her şey bir tarafa, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin nice yüzüncü ve yüzyetmişaltıncı yıllarını kutlayan kurumlara sahip olması tek başına onur meselesi. Türk PTT'si kurulduğundan bu yana hemen hemen her yıl üzerine bir şeyler ekleyerek son derece başarılı, kıvanç duyacağımız performans sergiliyor. 2017 yılının hedefi de Türkiye'nin küçük yerleşim yerlerine mobil hizmet götürmek. Kendilerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

PTT’den Vali Güvençer’e ziyaret

PTT’den Vali Güvençer’e ziyaret

PTT’den Vali Güvençer’e ziyaret

PTT’den Vali Güvençer’e ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim